Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Piatra Craiului Trophy, pe 6 iulie, cu startul la Zarnesti

0

In iulie, calendarul Riders Club continua cu competitii saptamanale, organizate pe trasee care traverseaza cele mai frumoase zone ale tarii. In perioada urmatoare, judetele Brasov, Arges si Ilfov se vor lasa explorate de sutele de ciclisti amatori care vor lua startul in concursurile programate.

Primul pe lista: Piatra Craiului Trophy, cu startul din Zarnesti pe 6 iulie.

Piatra Craiului 2

Seria de concursuri Riders Club continua cu Piatra Craiului Trophy, organizat pe 6 iulie intr-una dintre cele mai spectaculoase zone ale Romaniei: Parcul Natural Piatra Craiului.

Inscrieri
Cei care inca nu s-au inscris, o mai pot face online pana vineri, 5 iulie, la orele 20:00 sau la fata locului, inainte start. Pana vineri, taxa de participare este 70 de lei, iar sambata, in dimineata evenimentului, va fi 80 de lei.
La Piatra Craiului Tophy se aplica reduceri la inscrierile de grup.

 

Pachetul de start
Participantii vor beneficia in pachetul de concurs de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, covrigei si briosa (inclusiv la finish), doza Ursus Cooler la finalul competitiei. In plus, la punctele de alimentare de pe traseu, riderii vor primi apa, banane, ciocolata, glucoza si biscuiti. Pachetele pot fi ridicate de miercuri pana joi (3-4 iulie) in intervalul orar 17:00-19:00 de la sediul MPG de pe str. W.A.Mozart, nr. 25A2, Sector 2, Bucuresti, si sambata, din zona de start, in intervalul 8:00-10:30.

Cum se ajunge la Zarnesti? Situat la numai o ora de Brasov, Zarnesti este o localitate accesibila cu masina, dar si cu trenul. Din Brasov, sunt disponibile 14 curse pe zi, dus-intors. Programul trenurilor din 6 iulie poate fi consultat aici: http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-brasov-zarnesti

Traseele Adaptate nivelurilor de performanta, traseele au 27, respectiv 40 de Km. Traseul scurt se adreseaza participantilor de nivel 3 si 4, iar cel lung celor de nivel 1 si 2. Accesare harta traseu

“Traseele propuse pentru editia de anul acesta se vor desfasura pe drumuri de tara si forestiere, cu o dificultate pe care o poate aborda orice concurent. Participantii trec pe langa Cabana Curmatura si prin satele Magura si Pestera, toate cu peisaje de vis. Printre multele zone atractive ale traseului se numara si prapastiile Zarnesti, un impresionant defileu cu o lungime de 3-4 km, care se afla in partea de nord-est a Masivului Piatra Craiului. Tot aici exista o arie de 1,5 ha, cu caracter de monument al naturii, care include Pestera Liliecilor, obiectiv pe langa care, de asemenea, trece traseul concursului din 6 iulie.” Rares Manea – organizator

Punct de plecare: Zarnesti, cabana Gura Raului Diferenta de nivel: 830 m la traseul scurt si 1340 m la traseul lung Puncte de alimentare: 3 (la start si pe traseu la Km 11 si 20)

Program
08.00: Deschiderea inscrierilor
10.30: Inchiderea inscrierilor
11.00: Start
15.00: Timp limita de parcurgere a traseului scurt
17.00: Timp limita de parcurgere a traseului lung
17.30: Festivitatea de premiere

Dupa Piatra Craiului Trophy, la numai o saptamana urmeaza Trofeul Muscelului, organizat de Razvan Juganaru la Campulung. Trofeul Muscelului este programat pe 13 iulie si propune doua trasee, de 27, respectiv 55 de kilometri, care vor strabate drumurile si potecile ce traverseaza poienile si padurile versantilor sudici ai Muntilor Iezer-Papusa. Si aici, inscrierile sunt deja deschise pe pagina dedicata evenimentului.
_______________________________________________________

afis Piatra Craiului Trophy

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.