Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 900 de participanţi la prima ediţie Living Fit

0

Peste 900 de participanţi, peste 30 de instructori şi nutriţionişti, peste 130 de sponsori, parteneri, promotori şi 16 expozanţi s-au reunit, pe Cluj Arena, în ziua de 18 mai, în cadrul primei ediţii Living Fit.

Living Fit, evenimentul de sănătate prin sport şi nutriţie, desfăşurat sub deviza “Passion for a healthy life” şi-a deschis porţile primei ediţii în data de 18 mai, pe stadionul Cluj Arena din Cluj Napoca. Iniţiat, cu scopul de a de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat Living Fit a reunit peste 900 de participanţi şi peste 130 de sponsori, parteneri şi promotori la prima ediţie. 56 de clase de sport şi 9 clase de nutriţie au fost conduse de cei peste 30 de instructori şi nutriţionişti de top.

10259754_1441630996085846_8932545989211422943_n

Evenimentul a debutat cu o clasă de dans aerobic susţinută de spanioul Julio Papi, numit de către revista de profil Performance ca fiind “cel mai influent instructor de fitness”. Evenimentul a continuat cu activitităţi de cycling, ironBox, Knagoo Jumps, deepWork, bodyArt, portdebras, dans, pilates, capoeira, tae-bo, circuit training, steel tonic, stil combat, slim fast, TRX, arte marţiale, etc desfăşurate, în paralel, pe 3 scene diferite. Programul a fost completat de 8 ateliere de nutriţie, o expoziţie de produse de profil, de activităţi pentru copii, demonstraţii de prim-ajutor, testări, masaj, precum şi de un bootcamp în care echipele înscrise au concurat pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la campionatul mondial de tenis de masă pentru paralimpici, care se va desfăşura în septembrie la Beijing.

“Este o provocare imensă, să organizezi un eveniment de amploare în ziua ce urmează celui mai mare concert din România şi în acelaşi spaţiu, cum e cazul nostru. Este o provocare să pleci de la zero, cu un concept nou pe piaţa din România, cu o echipă de doar 6 oameni formată pe parcurs, cu un calendar de 4 luni de zile şi să poţi aduce în faţa publicului 34 dintre cei mai apreciaţi instructori de sport şi nutriţionişti dieteticieni şi un progoram variat de 56 de clase, desfăşurate în paralel, pe 3 scene diferite. Ne bucură enorm că raspunsul clujenilor şi numai, a fost unul atât de entuziast cu privire la conceptul Living Fit, şi ne dorim ca acest eveniment să devină recurent. Deasemenea le suntem recunoscători celor peste 130 de sponsori, parteneri, susţinători şi promotori care ne-au sprijinit în această iniţiativă, precum şi celor 80 de voluntari” – a declarat Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului Living Fit.

Partenerii dar şi participanţii au răspuns pozitiv acestei prime ediţii şi invitaţiei de a forma împreună o comunitate prin care să promovăm un stil de viaţă activ şi echilibrat.

”Prin evenimentul Living Fit, domeniului nutriţional i-a revenit, aşa cu merită, un rol decisiv în stilul de viaţă al unui om preocupat de sănătate, sport şi prevenţie” – spune Anca Ignat, nutriţionist dietetician.

10262063_1441651732750439_5346677500008886327_n

” Pentru mine, Living Fit este un început plin de potenţial, care poate deveni un eveniment de profil de referinţă. M-am bucurat să am şansa să testez atâtea tipuri de sport într-o singură zi, să aflu recomandări şi răspuns la întrebări despre alimentaţie corectă şi mai ales să fac sport în aer liber pe o vreme superbă alături de un număr atât de mare de participanţi. Este foarte reconfortant. Aştept ediţia următoare” – spune Alexandru, participant la Living Fit.

” A fost de vis. Aş participa în fiecare weekend la aşa ceva! Doamne cât mi-a plăcut, numai la cyclingul de ieri îmi stă mintea.” – spune Ioana, participant la Living Fit.

Conceptul Living Fit porneşte de la ideea că mişcarea şi alimentaţia corectă sunt surse de sănătate. Living Fit se doreşte parte dint-o iniţiativă mai largă organizată sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional.

Reuşita proiectului Living Fit, organizat de Asociaţia INFitness, se datorează implicării şi sprijinului  sponsorilor HERBALIFE, Farmec, WebCar, Amera Grup, al susţinătorilor Wattech, Mutanţii, Club Moving, Cluj Arena, Castle Inn, Fleur du Flavours şi al partenerilor World Class, Move On, Kangoo Club, Plafar, Iullius Mall, Starbucks, Samsara, Saladbox, Tengu, Spot Advertising, 313.ro, PMA, Consiliul Judeţean, Primăria Locală, Fundaţia Comunitară Cluj, Youth Bank, Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de Educaţie izică şi Sport, UMF lista continuă.

Despre: INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.