Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Opera Nights vă pregăteşte pentru 2014 un program de poveste

0

Singurul festival de operă în aer liber din România, Opera Nights, s-a încheiat, dar organizatorii au deja programul făcut pentru ediția din 2014.

Cinci seri de muzică, o seară de bal, peste 4000 de spectatori, două locuri de desfășurare istorice, invitați de marcă – acesta este bilanțul succesului din acest an, care ne indică faptul că nu putem lăsa garda jos. Pentru anul viitor, 5 titluri cu greutate vor anima din nou curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara și Esplanada Lapidariul a Palatului Magna Curia.

Tosca, Turandot  și Carmen sunt operele pe care organizatorii vi le propun la ediția Opera Nights 2014. Dar lista spectacolelor nu se încheie aici – nota de diversitate va fi dată de baletul Don Quijote și opereta Văduva Veselă. Mai mult decât atât, pentru la anul și copiii se vor bucura de un program special la matineu – opereta Mamzelle Nitouche. Și pentru că Balul Operei a fost un success, dat fiind că am reușit să facem ceea ce ne-am propus, și anume să determinăm invitații să danseze, acesta va fi din nou integrat în cadrul festivalului.

Datorită unei colaborări excepționale cu Daniela Vlădescu și Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” pe care îl conduce, îi vom avea alături și la ediția din 2014. Cât despre soliști, numele propuse sunt de cea mai bună calitate, dar vor fi anunțate mai târziu, când avem certitudinea participării lor.

Pregătirile pentru Opera Nights 2014 au început deja, beneficiind de pe urma entuziasmului dat de mulțumirea spectatorilor care ne-au onorat cu prezența. Până în luna iulie anul viitor, sperăm mai călduroasă, vă vom ține la curent cu noutățile pe site-ul operanights.ro.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit, într-un fel sau altul, la reușita Opera Nights 2013 – publicului, instrumentiștilor, soliștilor, partenerilor oficiali, sponsorilor, echipei tehnice, presei.

Opera Nights 2013 foto - Alexandra Gruian

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.