Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nu pierde ocazia de a te mira alaturi de dl Vintan la TEDXSibiu!

0

In 29 octombrie 2010, in cadrul Hotelului Ibis Sibiu va avea loc prima editie a evenimentului TEDxSibiu. In cadrul acestuia 8 speakeri din Sibiu si din intreaga tara vor adresa discursuri de 17 minute, in fata unei audiente selectate. Discursurile vor aborda idei si viziuni legate de subictul evenimentuilui „Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?”.

Printre cei 8 vorbitori se afla D-l Profesor Universitar Lucian Vintan, care din perspectiva unui om de stiinta recunoscut la nivel international adreseaza tinerilor interesti de eveniment urmatorul mesaj:

1. Cine este Lucian Vintan in 10 cuvinte?
Un om care iubeste stiinta si cultura, deopotriva.
2. Care este cea mai mare provocare in activitatea dumneavoastra?
Stapanirea complexitatii.
3. De ce ar trebui sa vina oamenii la TEDx Sibiu?
Sa nu piarda ocazia de a se mira.
4. Care este intr-o propozitie viziunea dvs. pentru viitor?
O lume cu mai multi oameni care vor gandi corect.

Tinerii, din domenii de activitate variate: afaceri, social, arte, cultură, educaţie, medicină şi altele, se pot inscrie la acest eveniment accesand site-ul www.tedxsibiu.ro si completand formularul de aplicare, iar in urma selectiilor vor fi alesi doar 99 de participanti.
Cei care se simt norocosi, pot concura la cele 2 concursuri propuse pe pagina http://www.facebook.com/TEDxSibiu: Concursul TEDxSibiu si concursul Ambient. Posesorii de Bdcard beneficiaza de o reducere de 20% din pretul biletului http://www.facebook.com/profile.php?id=100000813300424.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.