Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maros Bike Marathon in muntii Gilaului din Apuseni, 30 septembrie 2012

0

Maros Bike Marathon – 30 septembrie 2012

Duminica, 30 septembrie 2012, va avea loc o sasea editie a Maros Bike Marathon, o competitie de mountainbike in Muntii Gilaului din Cluj, la care sunt asteptati in jur de 500 de participanti, din Romania, Ungaria, Ucraina si Italia.

Startul competitiei va fi la ora 10, din incinta Motel Gilau, de langa baza sportiva. Competitia este una Open la care poate participa orice persoana de peste 14 ani, care dispune de o bicicleta MTB si este obisnuita cu efortul de anduranta, cu drumurile bolovanoase de munte, are o atitudine pozitiva fata de mediul inconjurator si fata de colegii de concurs si isi doreste sa se autodepaseasca.

Organizatorii pun la dispozitie 2 trasee: RACE, de 47 km cu 1700 m total ascensiune, iar traseul MARATHON  de 75 km cu 2700 m  total ascensiune, pe cele mai frumoase poteci, drumuri si peisaje din Muntii Gilaului, strabatand Muntele Rece, Culmea Paltinei, Varful Magura, Balta, Racatau, Drumul Generalului, Costesti, Muntele Ijar, Uzina, Pape, Somesul Cald.

Inscrierile se mai pot face la fata locului sambata 29 septembrie, intre orele 14:00 – 20:00.  Participarea concurentilor se va face pe proprie raspundere, iar inscrierea minorilor se va face doar de catre tutorele legal sau in baza unei acord autentificat de catre un notar.

Atmosfera in zona de Start-Sosire va fi intretinuta de catre DJ Levy, cu un set-up de  deep dirty bass, electrofunk, electrojazz, Dub si DNB.

Competitia este organizata de Clubul Sportiv Maros, sub egida Federatiei Romane de Ciclism si este sponsorizata de Maros Bike, energizata de High5/Nutricult.ro , cu traseu cartografiat de Schubert&Franzke. La buna organizare vor contribui Clubul Clujul Pedaleaza, Salvamont Cluj, Serviciul de Ajutor Maltez, Clubul Montan Carpati 29. Parteneri de promovare: Zile si Nopti, Dirtbike.ro, Ciclism.ro, Freerider.ro, MBike.ro, Light-Bikes.ro si EliseiMiron.com.

Pentru mai multe detalii accesati:
marathon.marosbike.ro

facebook.com/marosbikemarathon

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.