Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul Internațional Brașov aduce la start 500 de studenți ai Universității Transilvania și 300 de sportivi ai ACS Corona Brașov

0

Maratonul Internațional Brașov aduce la start 500 de studenți ai Universității Transilvania și 300 de sportivi ai ACS Corona Brașov

  • Organizatorii oferă beneficii comunității ce găzduiește acest eveniment și, pentru a încuraja un stil sănătos de viață, brașovenii au avut acces gratuit la Cursele Populare și la Cursa Copiilor

București, 21 mai 2019Crosul Universității Transilvania intră, din nou, sub umbrela Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport și va alinia la start peste 500 de studenți si cadre didactice, anunță astăzi reprezentanții Smart Atletic, organizatori ai evenimentului.

Organizatorii competiției lucrează alături de comunitatea locală pentru a sprijini adopția cât mai largă a sportului și a stilului sănătos de viață, iar menținerea Crosului Universității Transilvania pentru al doilea an consecutiv sub umbrela Maratonului este un pas normal în strategia de a păstra alergarea cât mai aproape de tineri.

Pentru că sportul este benefic la orice vârstă, organizatorii doresc să ofere și mai mult comunității ce găzduiește Maratonul Internațional Brașov. Astfel, brașovenii au beneficiat de acces gratuit la Cursele Populare și la Cursa Copiilor.

Printre partenerii Maratonului Internațional Brașov se numără, și la această ediție, Universitatea Transilvania și Primaria Municipiului Brasov, alaturi de Consiliul Judetean Brasov, care sprijină desfășurarea Crosului dedicat studenților.

În plus, partener al evenimentului va fi, și în acest an, și clubul de tradiție ACS Corona Brașov, care va alinia, la startul competiției, o echipă ce va aduce un plus de culoare evenimentului. Clubul Sportiv se alătură Maratonului Internațional Brașov și susține stilul activ și sănătos de viață cu nu mai puțin de 300 de participanți, sportivi ai clubului.

Pentru al doilea an consecutiv, Corona Braşov, unul dintre cele mai importante cluburi sportive din oraş, participă la competiție cu sportivi de la toate secţiile clubului: handbal, hochei, polo, patinaj viteză, patinaj artistic, nataţie, scrimă şi, nu în ultimul rând, fotbal. Mai mult, la fel ca şi anul trecut, în cursă se vor înscrie şi antrenorii clubului.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Maratonul se va desfasura in datele de 25-26 mai si a atins limita de inscrisi cu doua saptamani inainte de termen.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.