Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luna decembrie este Luna Studentului, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”

0

Zilele de vineri din luna decembrie aduc reduceri speciale studenților clujeni, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”.

LS_6_AFIS

Studenții care urmează cursurile celor mai importante instituții de învățământ superior din Cluj-Napoca vor putea achiziționa bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul 2015-2016, conform calendarului de reduceri:

  • Vineri, 4 decembrie – Ziua Studentului Economist (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor);

  • Vineri, 11 decembrie – Ziua Studentului Comunicator (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării);

  • Vineri, 18 decembrie – Ziua Studentului UTC-nist (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca).

Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj).

Prin intermediul acestei campanii, organizatorii expoziției „OUR BODY: Universul Interior” doresc să crească interesul studenților pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 29 decembrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.