Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Leadership autentic la Alba Iulia! 8, 9 mai 2010

1

Weekend la scoala! Nu este un imperativ, ci o dorinta. Tinerii liceeni de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia vor sa invete si in timpul liber. Iar Fundatia LEADERS Romania este acolo pentru ei.

In zilele de 8 si 9 mai 2010, elevii cu performante de la Colegiul National Horea Closca si Crisan din Alba Iulia vor avea parte de un program de Leadership Autentic à la Fundatia LEADERS. Tineri dornici de implicare si entuziasti, care vor sa-si cultive potentialul intelectual, vor afla despre Lideri si Leadership, vor invata secretele Comunicarii si Vorbirii in Public, vor descoperi Valorile, viziunea, misiunea si obiectivele unui lider, si vor avea parte de Dezvoltare personala şi educatie continua. Continutul programului este furnizat de trainerii LEADERS cu o experienta de peste 5 ani in livrarea si dezvoltarea programelor de leadership pentru tineri.

Leadership Autentic reprezinta o oportunitate de dezvoltare personala pentru tinerii elevi de liceu cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, un training care le ofera acestora sansa de a aprofunda notiuni de baza din domeniul leadership-ului cat si componentele care contribuie la dobandirea unei atitudini orientata spre performanta. Fiecare modul cuprinde atat cursuri teoretice cat si activitati practice si jocuri de echipa care sa contribuie la procesul de asimilare a informatiilor mult mai eficient de catre tinerii participanti.

Compania Albalact sprijina Fundatia LEADERS Romania pentru aplicarea programului in Alba Iulia.  Deja la a VI-a editie de Leadership Autentic, Fundatia LEADERS a impactat tineri din Cluj Napoca, Targoviste, Moreni, Curtea de Arges si Bucuresti, elevi de liceu care au pornit deja pe drumul performantei.

Fundatia LEADERS este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se afla seria de evenimente Leadership School, Leadership Autentic, Leadership Academy, The Leadership Center, LEADERS Movie si Clubul Antreprenorilor.

Pentru mai multe informatii despre acest program, accesati: www.leadershipautentic.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.