Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitatie la training pentru organizatiile clujene

0

Invitatie cursuri de formare pentru organizatiile clujene

  • egalitatea de sanse si prevenirea discriminarii la locul de munca
  • etica si responsabilitate sociala in afaceri
  • managementul fondurilor structurale

 

Un pachet de trei cursuri oferite gratuit in cadrul programului EGALITATE LA ANGAJARE SI LA LOCUL DE MUNCĂ.

Universitatea din Bucuresti, alaturi de partenerii sai, Asociatia “Grupul de Economie Aplicata”, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”din Iasi, Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” si Blocul National Sindical, va invita sa participati la organizarea de cursuri pe tematica non-discriminarii, responsabilitatii sociale in afaceri si managementului diversitatii.

Cursurile se desfasoara in cadrul proiectului POSDRU/70/6.2/S/41911 „Egalitate la angajare si la locul de munca – campanie de informare si constientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale si stereotipurilor la angajare si la locul de munca”, program cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurse Umane 2007-2013.

Cursurile se adreseaza persoanelor angajate in organizatii publice sau private, care ocupa în prezent pozitii de conducere si/sau sunt implicate in managementul resurselor umane, in procesele de recrutare, selectie si evaluarea performantei angajatilor.

Perioadă: 2 – 4 iunie 2011

Loc: Cluj-Napoca, hotel Confort, Calea Turzii, nr. 48

Pentru inscriere, vă rugăm, adresati-va la:

Mihaela Moga, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

Universitatea Babes-Bolyai

Telefon: 0742-777903 sau 0723-457842. 

Termen limita de inscriere: 31 mai.

Participarea este gratuită. Coffee-break si pranz incluse. Numar de locuri limitat.

Detalii: www.observatorul-social.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.