Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te la Gala pentru Supervoluntari 2012 până în 9 noiembrie!

0

Până în 9 noiembrie, voluntari, organizații și instituții care au desfașurat activități de voluntariat comunitar în anul 2012 sunt așteptați să se înscrie la cea de-a IV-a ediție a Galei pentru Supervoluntari, eveniment organizat de Asociația Colors și partenerii săi, Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta și Inspectoratul Școlar Județean Brașov și finanțat de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov.

Ca și la edițiile anterioare, Gala pentru Supervoluntari este unicul eveniment din județul Brașov care promovează voluntariatul comunitar și premiază voluntarii, proiectele, organizațiile și susținătorii acestora care s-au implicat în comunitate pe parcursul anului 2012. Organizații neguvernamentale, instituții publice, instituții școlare dar și grupuri informale și forme care desfășoară programe de voluntariat corporatist sunt așteptate să aplice în cadrul competiției, completând una sau mai multe dintre cele 13 categorii grupate în secțiunile voluntari, organizații și proiecte și prieteni, pe site-ul supervoluntari.ro. Termen limită pentru înscrieri este 9 noiembrie.

« La fel ca și în anii trecuți dorim să mulțumim tuturor celor care și-au dedicat o parte din timpul lor unor cauze favorite, făcând voluntariat în Brașov. Este unicul moment din an în care luăm două ore de pauză, ne bucurăm împreună de realizările voluntarilor și ne încărcăm cu energie pentru proiectele anului viitor» a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

 

Și în 2012 cel mai simpatic voluntar va fi ales prin votul publicului, votat online pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors, din 11 noiembrie. Evenimentul de premiere va avea loc în 29 noiembrie, începând cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta.

Pentru informații legate de Gala pentru Supervoluntari 2012 ne puteți contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și finanțat de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro, codpress.ro, Kiss FM.

Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

# # #

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.