Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În 2 martie are loc la Sibiu prima ediție a evenimentului TEDxSibiuSalon

0

Pentru prima dată la Sibiu va avea loc o serie de 3 evenimente TEDxSalon. TEDxSibiuSalon este un eveniment conferință-film-dezbatere unde x reprezintă marca pentru un eveniment TED organizat independent.

În această primăvară ne propunem la TEDxSibiuSalon crearea un mix de discursuri TEDTalks cu momente de socializare și networking cu scopul de a facilita discuții cu sens, cu profunzime, care să ne inspire. Tema acestui prim eveniment a fost aleasă de către publicul interesat și este Inteligența Emoțională. Discursurile înregistrate de pe platforma TED.com vor fi redate cu subtitrare în limba română. Dacă ești iubitor de idei faine care merită să fie date mai departe, vino și tu alături de noi!

afis TEDxSibiuSalon martie2015

Primul eveniment are loc în 2 martie, începând cu ora 17:30 la Librăria Habitus în Piața Mică nr 4. Evenimentele se derulează pe bază de invitație și ne bucură interesul comunității pentru că locurile la acest prim eveniment s-au ocupat in mai puțin de 3 ore de la deschiderea înscrierilor.

Agenda evenimentului va include:

17:30-18:00 — welcome, coffee și networking

18:00-18:30 — proiecție TEDxTalks

18:30-18:45 — panel interview și debates

18:45-19:00 — coffee și networking

19:00-19:30 — proiecție TEDxTalks

19:30-19:45 — panel interview, debates și bye bye

tedx_Sibiu_logo smallNe puteți găsi pe facebook pe pagina https://www.facebook.com/TEDxSibiuSalon, principalul mediu online unde vom interacționa, vom distribui materiale informative, vom deschide dialogul cu participanții și vom gestiona înscrierile și vom colecta feedback-urile voastre.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.