Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Habitat for Humanity Cluj vă invită la un eveniment de mini-construcție în Cora

0

Sâmbătă, 10 mai 2014, Habitat for Humanity Cluj invită clujenii să participe la construcția unei căsuțe de lemn în Cora, de la ora 11.00.  Împreună cu echipa Habitat for Humanity Cluj, clienții magazinului își pot pune casca de șantier, marca oricărui voluntar al organizației, și să se implice activ în construcția unei căsuțe de lemn. În același timp, ei se vor putea informa cu privire la proiectele desfășurate de Habitat for Humanity Cluj.

Evenimentul face parte din campania „Tu donezi la casă, ei ajung acasă!”, organizată în parteneriat cu Cora. În perioada 30 aprilie – 31 iulie 2014, fiecare client al magazinului are ocazia să doneze la casă pentru a sprijini proiectele Habitat for Humanity Cluj. Astfel, ei susțin construcția de locuințe simple, decente și accesibile pentru familii cu venituri mici care locuiesc în condiții improprii.

Fondurile strânse în cadrul campaniei vor fi direcționate spre construcția a două din cele 15 locuințe pe care Habitat for Humanity Cluj le construiește anul acesta în Jucu. Locuințele se adresează familiilor aflate în nevoie urgentă de locuire, de la doi la cinci membri, care nu ar avea altfel posibilitatea de a avea o locuință decentă. Cele 15 locuințe vor respecta principiul Habitat for Humanity Cluj de a fi simple, decente și accesibile și vor fi construite cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali de peste tot din lume.

voluntari pe santier

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.