Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Frăția pe marele ecran la Astra Film Cinema

0

Povestea unei echipe neobișnuite de fotbal din Berceni va fi redată de filmul Frăția/ The Brotherhood pe marele ecran de la Astra Film Cinema. Proiecția documentarului nu trebuie ratată joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

În fotbalul românesc, zguduit de scandaluri de corupţie, la ASF Frăţia Bucureşti, o echipă din liga a cincea, funcţionează doar pasiunea pentru fotbal şi principiile egalitaţii şi ale toleranţei. Fără atenţia presei, cu public aproape inexistent, cu un teren sărăcăcios şi buget adunat mână de la mână, echipa dă totul pe teren cu pasiune pentru fotbal şi respect faţă de adversari. Clubul este format în mare parte din etnici romi, cu singurul antrenor congolez din România, cu portar fără o mână şi patron care creşte capre pe teren pentru hrana jucătorilor.

Frăţia nu e un documentar despre fotbal, ci unul despre viață, sărăcie și pasiune pentru sport, un tablou al toleranței și al egalității de șanse.

Frăția/The Brotherhood, regia Cătălin Farcaș, România, 2016, 53 minute

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.