Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Se deschid ușile InnoWork, primul coworking space din Târgu Mureș!

0

Asociația Inno Drive lansează InnoWork, un spațiu de coworking pentru antreprenori, consultanți și freelanceri din variate industrii, în care atmosfera primitoare și comunitatea creată ajută la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid și al unui business de succes.

Spațiul de lucru colaborativ este menit să fie o soluție la problema de izolare la locul de muncă cu care se confruntă un număr tot mai mare de antreprenori, muncitori independenți, liber profesioniști, și angajați care lucrează de la distanță.

co workings space in Tg Mures 1

co workings space in Tg Mures 2

Coworking-ul este un trend care este în creștere atât la nivel mondial, cât și în România. „Scopul InnoWork este de a oferi pe lângă un ambient plăcut și creativ, construirea unui mediu propice pentru sinergii și parteneriate între membrii care își desfășoară activitatea în InnoWork. Acest lucru și vom realiza cu ajutorul unor Community managers, care vor fi focusați pe a cunoaște businessul membrilor și pe a face legăturile între cei care ar putea dezvolta un parteneriat.” Monica Cacina, PM

InnoWork Spațiul va avea pentru început o capacitate de 36 de locuri, urmând să-l extindem din 2017 la peste 60 de locuri. Acum avem disponibile●6 locuri fixe – 3 deja rezervate 🙂 ●30 locuri flexibile – 10 deja rezervate 🙂

Te invităm la un tur InnoWork, pestr. Gh. Doja nr. 37, etaj 1, între orele 17.30-18.30, de Luni până Vineri. Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați pagina InnoWork/Signup sau monica@innowork.eu/ 0753 648 444 ioana@innowork.eu / 0754 450 819Punem la dispoziție ceai, cafea, cereale și lăptic pentru micul dejun, servicii de printare, precum și numeroase evenimente educaționale și de networking.

Abonamente Coworking

●Pachetul Neighbour (Vecin) – 69 euro (310 lei), include acces la spațiu nelimitat, în intervalul de funcționare, consultanță din partea expertilor hub-ului, acces timp de 8 ore pe lunăla sala de conferințe.●Pachetul Explorer – 39 euro (175 lei), include acces la spațiu 80 ore / lună, în intervalul de funcționare, acces timp de 4 ore pe lună la sala de conferințe.●Pachetul Nomad – 19 euro (90 lei), include acces la spațiu 30 ore / lună, în intervalul de funcționare, acces timp de 2 ore pe lună la sala de conferințe.

●Pachetul Fan, pentru o zi/lună, în valoare de 40 lei.●Prețul de închiriere al sălii de conferință este de 28 lei pe oră. Programul de funcționare este de la ora 8.00 pana la ora 20.00.

co workings space in Tg Mures 3

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără minunații parteneri: Multinvest, Mobila Dalin,Netsoft, Imprezzio Global, Zooku, Contazen, Contabilitate Mures, ISDC, BestJobs, Lateral, Reea, proclickși inițiatorii proiecutului, asociația InnoDrive (Ioana Teodora Georgescu, Hermina Man, Petru Codarcea, Andrei Gusan, Ioan Iacob Netea, Ákos Bálint, Csongor Ferencz).

InnoWork oferă membrilor, pe lângă un spațiu de lucru flexibil la un cost redus, interacțiunea cu alte persoane cu aceleași interese, chiar dacă nu fac parte dintr-o mare corporație. Coworking-ul se referă la utilizarea în comun a spațiului de către mai mulți antreprenori, care determina un stil de muncă bazat pe împărțirea spațiului de birou si implicit si la o mai buna comunicare intre profesioniști independenți/fondatorii startup-urilor membre, care, de obicei, nu sunt angajații aceleiași companii.

1.Costuri fixe mai mici
2.Climat favorabil pentru muncă know-how sharing, cel mai favorabil climat pentru inovare si creativitate)
3.Socializare și networkingEchipa din spatele InnoWork, realizează o promovare metodicăși profesională a activităților și oportunităților de crestere a unei afaceri chiar din Targu Mures, în vederea unei dezvoltări durabile orasului nostru si implicit a zonei centrale.

Prin prisma acestor deziderate, manifestăm permanent deschidere și preocupare continuă pentru promovarea imaginii startup-urilor din cadrul spațiului, contribuind astfel la promovarea mediului de afaceri mureșean. Am plănuit sa asigurăm o comunitate de business solidă la care vor avea acces cat mai multe companii si oamenii care împărteșesc interesul pentru investiții, antreprenoriat, business și inovație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.