Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival Handmade la Sibiu

0

Creativitate, relaxare, artizani, cause sociale, shopping alternativ

Cumpără local, susține artizanii români!

14-16 decembrie, Forumul German, Sibiu, zilnic între 10:00 și 20:00

Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, cadouri lucrate cu dăruire, patiserie de casă, activități recreative și distractive pentru pitici, aici e locul, la Forumul German Sibiu din strada General Magheru nr. 1-3.

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul Handmade Creative Buzz, la cea mai așteptată ediție de Crăciun!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme,  decorațiuni nonconformist, deserturi de casă și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Vino devreme, să ai timp de vorbă, o plăcintă de casă și o cafea de specialitate. Dacă nu ai mai ajuns până acum la noi, este musai să o faci acum, te vom impresiona prin tot ce oferă și înseamnă Creative Buzz, ajuns la ediția 19.

40 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care 15 artizani fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

Fiecare ediție de târg, susține activitatea Asociației de Poveste, care se dedică anual pentru 250 de copii nevoiași, cărora le oferă oportunități de autodezvoltare echilibrată și șanse egale pentru o viață împlinită.

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Accesul la eveniment este gratuit!
Facebook: CreativeBuzz

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.