Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziție de proiecte cu IMPACT in comunitate la Cluj Iulius Mall (12-18 decembrie) şi Polus Center (16-18 decembrie)

0

Fundaţia Noi Orizonturi organizează în Cluj două expoziţii de proiecte de serviciu în folosul comunităţii IMPACT. Expoziţiile au loc în Iulius Mall (12-18 decembrie) şi Polus Center (16-18 decembrie). Cele două evenimente fac parte din „Săptămâna Naţională IMPACT”, o iniţiativă în cadrul campaniei „ROMÂNIA de IMPACT”. Campania „ROMÂNIA de IMPACT” aduce în atenţia publicului implicarea tinerilor în comunitate ca soluţie de combatere a apatiei civice şi dezvoltare durabilă a societăţii. Proiectele propuse de tineri pot fi susţinute direct de public prin donaţii în urnele mobile aplasate în locurile de desfăşurare a evenimentelor şi prin donaţii de 2 Euro prin sms la 8822 (număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone).

În Iulius Mall tinerii IMPACT vor organiza o serie de activităţi distractiv – interactive pentru public prin care doresc să aducă IMPACT, cea mai mare mişcare de tineret din ţară, mai aproape de întreagă comunitate:
– 14 decembrie: Atelier de decoraţiuni de Crăciun (18:00 – 20:00) organizat de Club Infoimpact Junior; Club IMPACT No Name va imparti baloane, IMPACT GreenPici va avea un eveniment special de lansare de avioane cu mesaje de IMPACT
– 15 decembrie: Spectacol de animaţie stradală organizat de Clubul IMPACT Sound of Fun, flashmob colectiv iniţiat de Cluburile Ecou de Voluntar (Liceu Teoretic Avram Iancu) şi Fire Works (Colegiul Tehnic Napoca) la care se vor alătura Cluburile IMPACTIIII, IMPACT ACT, EnergIMPACT, IMPULS şi EcoIMPACT. De la ora 15.00 Clubul EcoIMPACT (Colegiul Economic Iulian Pop) dăruieşte surprize dulci publicului. Club IMPACT ACT (Grup Şcolar Alexandru Borza) cantă în ritm de armată, şi a pregătit o serie de jocuri si breakdance şi va împărţi semne de carte presonalizate.

– 16 decembrie: spectacol de mimă organizat de Cluburile IMPACT IMPULS şi IMPACTIIII şi jocuri. De la ora 10.00, Clubul IMPACT Cireşarii (Şcoala Specială C.R.D.E.I.I.) realizează un atelier de artzi parti. Clubul PedaIMPACT (Liceul Pedagogic) va prezenta o super piesă de teatru . Clubul IMPACT Tehnofrig Pinguinii (Grup Şcolar Tehnofrig) va avea un spectacol de cantece şi jocuri, iar mascota lor va împărţi bucurii dulci.

– 17 decembrie: workshop de jonglerii organizat de Clubul IMPACT Afterschool Special

Dacă nu sunteţi indiferenţi faţă de tineri, educaţie şi comunitate puteţi investi alături de Fundaţia Noi Orizonturi în tinerii de IMPACT. Puteţi susţine continuarea Programului IMPACT în 2012 şi educaţia tinerilor din România donând 2 Euro prin sms la 8822. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA. Numere de relaţii cu clienţii, tarif normal: 0757 582 124 (Orange) şi 0721 578 163 (Vodafone). Program de funcţionare de luni până vineri între orele 09:00 şi 18:00.


Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.