Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Englezul care a cumpărat produsul Art of DAR a vizitat Târnava Mare

0

Deținătorul primului produs The Art of DAR, un englez stabilit în Franța, a vizitat satul Viscri împreună cu soția sa pentru câteva zile.

 

Aceștia au participat vineri, 16 noiembrie, la o masă festivă împreună cu echipă Art of DAR. În cadrul acesteia au cunoscut atât meșterii care au creat opera de artă dulce, cât și preparatele, obiceiurile, dansul și cântecele românești.

Englezul a cântat la cimpoi, a recitat poezii și ne-a declarat că:

Atunci când am achiziționat Art of DAR, am fost atrași de frumusețea și naturalețea lui și ne-am propus să venim în 2013 în România, însă soția mea mi-a spus că vrea să venim acum. Am descopeit o țară uimitoare, plină de contraste, cu o energie arhaică, cu peisaje memorabile, oameni primitori, darnici și produse naturale cu un gust deosebit.

Soția sa îl completează, spunând că: „ Am așezat Art of DAR în living și mie îmi transmite o energie pozitivă, de aceea i-am spus soțului meu că vreau să văd unde și cine a creat acest produs. Ne-am simțit extraordinar în Transilvania, iar în primăvară vom aduce copiii și niște prieteni atât aici, în Târnava Mare, cât și în Valea Barcăului. The Art of DAR este un veritabil ambasador al României.”.

În celelalte zile petrecute în Târnava Mare, au mers la vânătoare de trufe, au vizitat cetatea Saschiz și satele din zonă.

De asemenea, aceștia sunt interesați să promoveze produse românești în Franța și Marea Britanie.

The Art of DAR

Produsul exclusivist, The Art of DAR a fost lansat în  22 octombrie 2012, la prestigiosul târg „Global Food Marketplace”– SIAL, Paris, de către Fundația ADEPT Transilvania și AGAPIS, Sălaj, în prezența ambasadorului României în Franța, Bogdan Mazuru.

Unicitatea acestuia se datorează calității superioare a produselor: mierea din Valea Barcăului și gemul, preparat după o rețetă specială a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Târnava Mare.

Aceste zone sunt recunoscute pentru biodiversitate și pământul curat, fără urmă de îngrăşăminte chimice sau insecticide.

Exclusivismul produsului provine din crearea unui ambalaj special, de cei mai buni meşteşugari locali și numărului limitat, 1001 de bucați pentru fiecare zonă: Târnava Mare şi Valea Barcăului.

The Art of DAR, conține produsul dulce: miere sau gem, recipientul din sticlă argintat, realizat manual și înseriat, lingurița de argint cu logo-ul zonei, suportul din stejar lustruit cu ceară de albine. De asemenea, pentru fiecare produs vândut se vor planta cinci stejari, care vor purta numele deținătorului.

Scopul lansării acestui produs, The Art of DAR este promovarea regiunilor Târnava Mare şi Valea Barcăului, a biodiversitaţii bogate,  a meşteşugarilor și produselor din cele două zone.

Produsul se poate achiziționa de pe site-ul www.artofdar.ro .

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.