Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Date a Startup organizează primul bootcamp menit să revoluționeze mediul de lucru în companiile românești

0

Date a Startup organizează Your Tribe, primul eveniment care își propune să revoluționeze mediul de lucru în companiile românești. Nevoia acestui eveniment vine în urma faptului că 79 % dintre angajatori consideră că întâmpină  mari probleme de retentiție a personalului din companie, iar 75 % dintre angajatori reușesc cu greu să găsească persoane potrivite echipei lor. Aceasta este prima inițiativă de acest fel dedicată antreprenorilor din România.

 1

Your Tribe este un proiect de tip bootcamp care se desfășoară pe parcursul a patru zile (14-18 iunie 2017), organizat de către Date A Startup, care va aborda tema culturii organizaționale. Evenimentul se adresează în principal antreprenorilor aflați în căutare de metode de îmbunătățire a atmosferei de lucru din cadrul companiei lor, modalități de a atrage oameni talentați și potriviți profilului companiei, astfel încât să aibă o rată de retenție crescută a angajaților.

Bootcamp-ul va începe miercuri, 14 iunie, de la ora 18, odată cu sosirea participanților și se va încheia duminică,18 iunie. Programul este structurat pe trei zile. În prima zi vom descoperi poveștile fiecărui lider, iar în cea de-a doua zi împărtășim bune practici cu antreprenori experimentați, care au înțeles importanța adoptării unei culturi de tipul freedom centered. În ziua  treia, mentorii vor lucra cu participanții la dezvoltarea unui plan de acțiune personalizat pe nevoile și capacitățile companiilor pe care le conduc. Acest eveniment dorește să ofere experiențe practice care să inspire antreprenorii de mâine.
Printre mentorii și speakerii prezenți la eveniment, se numără Andreea Roșca (autoarea cărții Cei care schimbă jocul) Andreas Fuhrmann (Managing Partner @ Transearch), Corina Anghel (Cofounder @ Rocketists), Adrian Dinu (Team Development Advisor @ Human Synergetics), Ilma Nausedaite (Marketing Manager @ Mailerlite), alături de alți antreprenori remarcabili.

Your Tribe este un eveniment organizat de către Date a Startup, o platformă de internshipuri în companii mici si mijlocii, înființată în anul 2016. Date a Startup urmărește internshipurile plătite și calitative din punct de vedere al progresului profesional. Misiunea noastră este de a avea un impact în progresul profesional al celor aflati la început de drum, dar si de a împărtăși cu companiile din Romania și Europa modele de ,,freedom centered organizational cultures’’, pentru a avea lideri mai buni în companii și angajați mai fericiți și mai productivi.

Alexandra Nicorici, fondatoarea Date a Startup, a pus bazele acestei companii în urma experientei sale de muncă la Mindvalley, in Kuala Lumpur, dar si a altor experiențe internationale. Echipa Date a Startup este formată din 4 membri, 2 spanioli si 2 români, cu toții având  peste 5 ani de experiențe de muncă internaționale, în startup-uri și IMM-uri. Visul lor este de a împărtăși cu companiile din România și nu numai, bunele practici dobândite în experiența lor de muncă și de a putea crea un mediu de lucru adaptat tinerilor cu experiență internațională, care doresc să se întoarcă în țară.

Pentru informații suplimentare, puteti accesa site-ul Date a Startup, pagina dedicată a proiectului, sau ne puteți contacta la adresa alex@dateastartup.com sau pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.