Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Locurile la maraton, epuizate cu două săptămâni înainte de competiţie

0

Toate cele 1300 de locuri de la probele tehnice ale Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca (MIACN) s-au ocupat, iar sâmbătă, 18 aprilie, între orele 11:00 și 19:00, înscrierile vor fi deschise în zona expo de la Cluj Arena doar pentru Crosul BT și Cursa Copiilor Cora, curse cu acces gratuit. Organizatorii vor să aducă la linia de start 500 de copii, de aceea, vor acorda Cupa Young Runners şcolii care va avea cei mai mulţi alergători la maraton.

MICN 2

Runners Club pregătește pe 19 aprilie un spectacol sportiv în centrul orașului Cluj-Napoca. Peste 3500 de alergători de pe tot globul vor anima străzile orașului pe circuitul de alergare care începe pe Cluj Arena, continuă de-a lungul Parcului Central până în centrul orașului, face o buclă pe Bulevardul Eroilor, revine în zona Someșului și a cartierului Grigorescu și se încheie tot pe stadion. Programul zilei cuprinde momente de divertisment, demonstrații sportive, un concert, mix-uri muzicale pe traseu și momente inspiraționale, poveştile ambasadorilor campaniei „Be great! Inspire others to follow you”.

Programul de divertisment de la MIACN 2015 include un atelier de fotografie coordonat de Tomi Tothpal, care își propune să inițieze fotografii amatori în tainele fotografiei sportive, un atelier de percuție la punctul de sonorizare de pe strada Napoca, demonstrații de motociclism viteză prezentate de Team 33 și un atelier coordonat de membrii Cluj Crusaders care vor demonstra tehnici specifice fotbalului american: Quarterback Challenge (aruncarea mingii); Burn the track! (aleargare cu mingea); American Football Challenge (circuitul activităților) și Get your Armor! (echipare în echipament de protecție și experimentarea fotbalului american).

Mix-urile muzicale se vor auzi la fiecare din cele opt puncte de sonorizare de pe traseu, iar pe scena amenajată în fața Teatrului Maghiar vor concerta școlile de muzică Rock Academy și The Beat, Patricia Mărginean, Andrei Galis, Ioana Moldovan, Simina Popandron, Lorena Cozneac, Timo B, Florin Hegheduş, Alexandru Baican, Alin Nicuta, Anda Dumitriu, Andrada Laszlo, Andrei Galis, Budai Evelin, Canila Andreea Ecaterina, Curtusan Dan Ciprian, Denisa Lote, Ioana Dan, Lorena Cozneac, Mădălina Radu, Mihai Ursu, Patricia Fage, Roxana Raiţă, Rusnac Mihaela, Rusu Cezar Diana, Tudor Barbos, Simina Popandran, Nicoleta Prisăcaru, Ioana Moldovan.

De la linia de start nu vor lipsi o parte dintre ambasadorii sportului, care au împărtăşit publicului poveştile lor legate de sport în cadrul campaniei „Be great! Inspire others to follow you”, lansată de AROBS Transilvania Software la ediţia aniversară a maratonului. Campania are menirea de a apropia adulţii şi copiii de sport prin promovarea unor poveşti reale din viaţa celor 15 ambasadori, iar, la MIACN 2015, participanţii şi susţinătorii le vor putea viziona pe toate, de unde vor afla cum îţi poate influenţa sportul viaţa, cariera, relaţiile interumane.

După ambasadori, sunt aşteptaţi şi clujenii să îşi spună poveştile lor despre sport. Trei dintre cele mai captivante poveşti vor fi premiate cu: o cameră video de acţiune CONTOUR ROAM3 (locul 1), o cameră video de acţiune MIO MIVUE M350 (locul 2) şi un smartwatch unisex MAGELLAN ECHO (locul 3).

Poveştile ambasadorilor campaniei pot fi urmărite aici: www.be-great.ro.

Despre Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca: maraton-cluj.ro

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca este o competiție sportivă cu un nivel tehnic ridicat, dedicată comunității sportive internaționale. Gândit de la prima ediție ca o manifestare sportivă menită să reunească într-o competiție deschisă alergători profesioniști și amatori din țară și străinătate, maratonul a devenit un eveniment simbol care definește orașul Cluj-Napoca ca oraș sportiv european. Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club în 2015, prin care asociația promovează în rândul publicului larg un mod de viață sănătos prin practicarea alergării sportive.

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociație sportivă care promovează alergarea ca sport de masă prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cros-uri și maratoane. Asociația organizează gratuit și periodic sesiuni de alergare și antrenament pentru alergătorii din Cluj-Napoca, și acțiuni de educație sportivă menite să crească gradul de conștientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice și psihice ale alergării.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.