Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Directorul General de la Farmec la apa pentru Swimathon

0

Un Swimathon cu Farmec!

Farmec susține proiectul social de strângere de fonduri prin înot Swimathon Cluj

 Farmec Cluj-Napoca este partener al evenimentului Swimathon Cluj 2013, un proiect social de strângere de fonduri dezvoltat de Fundația Comunitară Cluj. La competiția de înot organizată în cadrul acestui eveniment va participa și Mircea Turdean, Directorul General al Farmec Cluj-Napoca, susținând astfel inițiativa organizatorilor de a găsi soluții de finanțare pentru cauzele înscrise pe platforma proiectului.

 

Mircea Turdean Swimathon

Suntem dedicați ideilor care aduc schimbări în bine pentru oameni, de aceea m-am înscris în competiția de înot cu bucurie și cu mândria de a reprezenta Farmec într-o acțiune care va sprijini astfel de proiecte”, spune Mircea Turdean, Director General al Farmec Cluj-Napoca. „Cred că o platformă ca Swimathon dă o voce fiecărei cauze înscrise, iar modalitatea sănătoasă prin care organizatorii au ales să-și atingă scopul este motivantă pentru fiecare dintre noi. Ne dorim să încurajăm astfel de inițiative și să arătăm cât de importantă este o implicare activă și directă a fiecăruia în viața comunității”, adaugă acesta.

 

Farmec este partener oficial al celei de-a cincea ediții a Swimathon Cluj, care va avea loc anul acesta în 13 iulie, la Complexul de Nataţie “Universitas”. Acest parteneriat își dorește să sprijine efortul organizatorilor de a obține fondurile necesare susținerii diferitelor cauze înscrise în competiție și să faciliteze, în acest fel, realizarea unor proiecte cu impact major asupra comunității clujene. Aceste proiecte vizează arii sociale dintre cele mai diferite: de la educație și burse, la îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor, reabilitare de locuințe, protecția animalelor, sănătate și terapii speciale, sport etc.

Swimathon Cluj este o platformă de atragere de fonduri prin înot pentru cauze din comunitatea locală, gestionat de Fundația Comunitară Cluj. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante – fie ca înotători, fie ca susținători-donatori. Detalii complete aici: www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008,  Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile de social media.

Twitter:https://twitter.com/#!/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.