Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Dacă ai sânge în instalație, donează!

0

Esti Tare!

Dragă omule bun, din păcate un procent foarte mare al pacienților din spitalele din România are constant nevoie urgentă de sânge, iar numai 2-3% din populația țării donează.

Sursa: aici.

Aceasta este realitatea în care oricând, mulți dintre noi putem deveni supereroul altor trei vieți, pentru că donarea de sânge este o superputere pe care majoritatea o avem.

Campania de donat sânge “Ești Tare!”, este proiectul unor oameni cu sânge „în instalație”. Ei donează constant și își doresc să convingă pe mulți alții cât de ușor, sigur, la-ndemână, benefic sănătății proprii și altor cel puțin trei vieți este să donezi sânge, cel puțin de două ori pe an.

14 Iunie este declarată ziua internațională a donatorului de sânge. Arată că și tu ai sânge în instalație și îți sărbătorești ziua donând sânge și salvând vieți.

În perioada 8 Iunie – 19 Iunie ești așteptat de Luni până Vineri, între 7:30 și 13:30 la Centrul Regional de Transfuzii Cluj, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18, să-ți dovedești că EȘTI TARE!

Sursa: aici.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.