Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Conferința GRATUITĂ – “De la Idei la Emoții”

0

Cum ar fi ca în 6 ore, peste 20 de oameni remarcabili să îți ofere cadou cele mai valoroase mesaje extrase din experiențele lor de viață?

Sâmbătă, 4 Februarie 2017, de la ora 14:00, la Cinema Mărăști, absolvenții Atelierului de Life Speaking vor urca pe scenă și îți vor împărtăși povești personale, informații utile, emoție și multă iubire în discursuri de 7 minute care să te ajute să treci peste provocările tale și să ai o viață mai fericită!

Afis

 

În Aprilie 2014 a avut loc prima ediție a Atelierului de Life Speaking. De atunci, peste 200 de oameni minunați s-au redescoperit pe ei înșiși: au devenit mult mai încrezători în propriile forțe, au învățat să creeze și să livreze discursuri inspiraționale bazate pe experiențele lor de viață, au învățat cum să își gestioneze emoțiile și cum să se bucure de fiecare moment atunci când vorbesc în public.

Din tot ce au învățat vor să îți ofere ție un mesaj, extras din viața lor, care să te ajute să ai zile mai senine și mai pline de iubire și împliniri.

Alături de ei, pentru a-ți oferi și mai multă valoare, am invitat și 4 speakeri speciali care au trecut prin multe provocări și acum se bucură de rezultatele muncii lor: Monica Ion (Ex Managing Partner – Psihoselect), Zoltan Veres (Trainer & Coach – Refleqt), Eduard Dabican (Owner – Boudoir Studio Prive) și Cornel Marian Hoza (Presedinte – Asociatia Beard Brothers).

Scopul acestui eveniment este de a răspândi valoarea mesajelor celor care vor vorbi unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Programul evenimentului:

14:00  – Deschiderea evenimentului

14:15  – 6 discursuri inspiraționale (Andrei Antoniu, Raluca Mirza, Grigore Felecan, Maria Baiu, Elemer Turos, Diana Dologa)

15:10  – Discurs Monica Ion

15:20  – Networking liber

15:40  – 6 discursuri inspiraționale (Lorena Somesan, Alexandru Constantin, Ionela Chindris, Claudiu Nemes, Patricia Comanescu, Andreea Boros)

16:35  – Discurs Eduard Dăbîcan

15:45  – Networking liber

17:05  – 6 discursuri inspiraționale (Ovidiu Ladar, Ramona Gatea, Sorin Tichy, Flavia Borodi, Alex Iuonut, Cristina Malita)

18:00  – Discurs Cornel Hoza

18:10  – Networking liber

18:30  – 6 discursuri inspiraționale (Camelia Bara, Adel Jewad, Andrea Varadi, Calin Baidoc, Alexandra Mutiu, Bogdan Pandea)

19:25  – Discurs Zoltan Veres

19:35  – Tombolă cu premii și încheiere

Îți poți rezerva un loc prin completarea formularului de aici: http://bit.ly/Idei-Emotii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.