Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CEO-ul Tiriac Holdings vine la Business Summer School

0

A fost numit de Ziarul Financiar cel mai puternic executiv din business-ul romanesc. Conduce cel mai mare holding de pe piata locala, Tiriac Holdings, cu afaceri in domeniul financiar, auto, real estate, retail si securitate. Are o experienta impresionanta in managementul crizei, fiind in piata in timpul crizei din 1987 si in recesiunea din 1991-1992. A trecut si prin criza din Rusia din 1998, precum si prin  ‘dot-com bubble-ul’ de la inceputul anilor 2000.

La Moscova a condus diviziile de brokeraj si de business international din casa de brokeraj UralSib. De asemenea, a lucrat pentru bancile de investitii JP Morgan, Bear Stearns si pentru compania de investitii Renaissance Capital. In 1992, a absolvit un MBA la Yale Business School, una dintre cele mai bune scoli de business din lume.

Este pasionat de biologie moleculara (are un BA si un MS in biochimie, ambele de la Columbia University) si a fost campion national multiplu la decatlon si detinator al centurii negre in Tae Kwan Do.

Petru Vaduva vine in august la Business Summer School sa discute despre criza economica mondiala. Intra pe www.businessschool.ro si afla mai multe!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.