Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cemacon își asumă un Cod de Guvernanță Corporativă

0

Cemacon, cel mai dinamic producător de blocuri ceramice din Romania, aplică o nouă măsură menită să confirme maturitatea afacerii și nivelul de profesionalism al managementului.

Astfel, Cemacon implementează Regulamentul de Guvernanță Corporativă al companiei. Acesta descrie modul în care compania adoptă și aplică cele mai bune principii ale guvernanţei corporative, precum și recomandările exprese în acest sens ale Codului de Guvernanță Corporativă al Bursei de Valori București, unde CEMACON este listată.

1

Regulamentul de Guvernanță Corporativă este un angajament al conducerii companiei, care garantează integritatea în afaceri, o filozofie comercială bazată pe câștig reciproc și colaborare pentru clienți și parteneri, acces la procesul de business și o corectă informare pentru acționari, precum și un cadru de lucru în care angajații să se simtă valorizați și răsplătiți pentru munca depusă.

Două dintre principiile care ne călăuzesc activitatea la CEMACON sunt corectitudinea și transparența în afaceri. Filozofia noastră este că doar având practici de business corecte față de clienți, furnizori, parteneri, colegi, acționari și mediul de business, dublate de transparență decizională și organizațională poți fi un partener puternic, un jucător economic important și un angajator de încredere” – Liviu Stoleru, Președinte al Consiliului de Administrație și Director General CEMACON.

Cemacon este unul dintre cei mai importanți producători de cărămidă din România, cu o experiență de peste 45 de ani. Compania realizează cea mai evoluată gamă de cărămizi din România , EVOCERAMIC, în fabrica de la Recea, județul Sălaj, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii din sud-estul Europei.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.