Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai important eveniment muzical din centrul Transilvaniei vine pentru o seară la Alba Iulia

0

Airfield Festival vine la Alba Iulia.

Airfield Party, în 4 aprilie, la spațiile Ryma, cu muzică techno, hip-hop și funk. 

În 4 aprilie, Alba Iulia devine parte din Airfield Festival. Cel mai cool eveniment muzical din centrul Transilvaniei vine pentru o seară în cea mai frumoasă cetate a țării cu o mică parte din ceea ce se va întâmpla între 30 iulie și 2 august pe Aerodromul Măgura din apropierea Sibiului. Spațiile Ryma vor fi gazda unei petreceri ce va îmbina mai multe genuri muzicale, plecând de la muzică techno la funk sau la hip-hop. Una dintre cele două scene ce vor fi amenajate în interiorul clubului va fi dedicată doar muzicii techno. DJ Kito va deschide seara, de la ora 22. Toygun va mixa în ritmuri nebune între miezul nopții și ora două iar până dimineață, la ora 7, pupitrul va fi zguduit de Gully și Rosario Internullo. Cealaltă scenă este dedicată muzicii funk și hip-hop. Cris va deschide seara un un mix extrem de plăcut între funk și hip-hop. DJ Sauce, unul între cei mai în vogă DJ-i români ai momentului va mixa între miezul nopții și ora 3 iar de la această oră până la răsărit îl vom avea alături pe DJ Vasile. Intrarea la această petrecere se va face pe bază de bilet, care costă 15 lei pentru fiecare scena in parte sau 25 de lei abonamentul pentru ambele scene. Biletele pot fi achiziționate la intrare.

Airfield Festival 3_Tibi Hila

Airfield Festival este un proiect cu finanțare externă. Un grup de investitori belgieni investesc în acest festival cu dorința clară de a-l transforma într-unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa. Airfield Festival propune publicului un mix muzical absolut aparte în peisajul festivalurilor de acest gen din țară. Plecând de la muzica techno la jazz, funk, ska, rock alternativ și nu în ultimul rând un line-up excelent pe scena de hip-hop, Airfield Festival se poziționează într-un eveniment muzical unic. Și nu doar prin trupele care vor urca în cele patru zile pe cele trei scene ale festivalului.

Airfield Festival este cel mai important eveniment muzical ce se desfășoară pe un aerodrom activ în România. Suprafața alocată spațiului de festival este de aproximativ 40 de hectare de teren acoperite în totalitate cu iarbă, la poalele munților Făgăraș. Timp de patru zile, la Airfield se vor face zboruri de agrement cu avioane de diferite dimensiuni, se va sări cu parașuta în tandem, vom avea show-uri aviatice și multă, multă distracție. Festivalul a anunțat recent 25 de noi artiști în line-up, care astfel a ajuns la 45 de nume reprezentative pentru genurile muzicale ce se vor împleti în acest eveniment. Mobb Deep, Little Dragon, The Skatalites, Dixon, Ame sau Roy Hargrove Quintet sunt doar câteva dintre numele reprezentative prezentate până în acest moment publicului acestui festival.

  • Mobb Deep sunt considerați a fi cea mai aclamată trupă de hip-hop de pe Coasta de Est a Statelor Unite ale americii. Cu peste 3 milioane de albume vândute până în acest moment, Mobb Depp sunt cei care au revitalizat hip-hop-ul în această zonă a Americii. Au lansat în anul 2014 cel de-al optulea lor album, intitulat The Infamous Mobb Deep. Duo-ul a fost în prima linie a rivalității muzicale dintre Coasta de Vest și cea de Est, fiind fervenți adversari ai faimoșilor Tupac sau Snoop Dogg
  • Trupa suedeză Little Dragon concertează din anul 1996 iar multe dintre melodiile lor au făcut parte din coloane sonore pentru lung-metraje sau pentru seriale de televiziune. Piesa „Twice” face parte din coloana sonoră a serialului Grey`s Anatomy. În 2010, Little Dragon au înregistrat câteva piese pentru albumul Gorillaz – Plastic Beach.
  • Dixon s-a clasat pe prima poziție în topul advisor.net, topul DJ-ilor rezidenți în ultimii doi ani, în 2013 pentru prestația sa din clubul Oval Space din Londra iar în 2014 pentru show-urile incendiare din Panorama Bar în Berlin. DJ-ul german participă în acest an la cel mai important festival de muzică electronică din lume, Ultra Music Festival din Miami, alături de legende ale genului, Afrojack, Armin van Buuren sau Carl Cox.
  • Ame a încins cluburile din Londra, Amsterdam, Lisabona, Frankfurt și Tokyo, Berlinul fiind și pentru ei locul în care au cunoscut consacrarea. Duo-ul ocupă în momentul acesta locul 3 în topul advisor.net.
  • Roy Hargrove este deținător al două premii Grammy, câștigate în 1997 și 2002. Quintetul care îi poartă numele este exponențial pentru jazz-ul ultimilor 20 de ani. Incredibila sa trompetă a acompaniat zeci de artiști de talie mondială, de la Erykah Badu și Shirley Horn la D`Angelo sau John Mayer.

Până la începutul lunii mai, abonamentele de patru zile la Airfield Festival vor putea fi achiziționate la prețul de 199 de lei față de 269 cât vor costa în ziua festivalului. Abonamentele pot fi achiziționate pe myticket.ro, tomtix.ro, eventim.ro precum și în magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos și în librăriile Humanitas și Cărturești. La începutul lunii mai prețurile abonamentelor se vor modifica din nou, o dată cu finalizarea line-up-ului festivalului. În total, la Airfield Festival vor concerta 70 de artiști. Airfield Festival are loc între 30 iulie și 2 august pe aerodromul activ Măgura, situat în apropierea orașului Sibiu.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.