Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce dorinte de-necumparat poti indeplini? Concurs de idei

0

Ai putea oferi ceva nepreţuit? Ai un talent special? Ai un hobby deosebit? Ai un obiect cu o poveste aparte? Căutăm „unbuyable things” oferite în regim pro-bono pentru licitaţia Galei Premiilor Don’Or, ediţia 2011, un eveniment special, organizat în prima parte a lunii aprilie de Fundaţia Comunitară Cluj (FCC).

La ce ne gadim când spunem „unbuyable things”?

Poţi, de exemplu, să faci portretul cuiva, să creezi o ţinută specială, să inviţi pe cineva la un antrenament alături de sportivul preferat, să urce pe o scenă sau să petreacă o noapte la muzeu, să susţii un recital exclusivist, să-ţi ţii deschis restaurantul pentru o noapte, pentru un public restrâns….

Ne gândim şi la obiecte care au o poveste a lor – o sticlă de vin vechi, o carte rară, un autograf – şi în general la dorinţe-de-necumpărat care pot deveni realitate cu sprijinul tău, fie că ai un business, cunoşti persoane care le pot facilita sau ai un hobby ori un talent special…

Cele mai bune idei vor fi selectate, pentru a fi incluse în licitaţia Galei Premiilor Don’Or, sumele strânse urmând să intre în Fondul InJoy Cluj, administrat de FCC şi dedicat susţinerii de proiecte care pot transforma Clujul în oraşul la care visam cu toţii.

Aveţi oportunitatea să vă promovaţi în cadrul evenimentului, să vă lăsaţi amprenta asupra acestuia şi să contribuiţi la schimbarea pozitivă a Clujului.

Aşteptăm propunerile voastre până în 15 februarie 2011 pe adresa simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro şi vă aşteptăm la Gală!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.