Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania “Fii și tu spiridușul lui Moș Crăciun!”

0

The Londoner Pub Cluj, în parteneriat cu World Vision România organizează în perioada 17-22 decembrie campania umanitară “Fii și tu spiridușul lui Moș Crăciun!”, proiect susținut de NIȘTE brand.

Prin această campanie,World Vision România își propune să directioneze  donațiile obținute către copiii săraci din satele izolate de munte din județul Cluj. Aceștia au nevoie pentru noua perioadă școlară de îmbrăcăminte și încălțăminte groasă de iarnă.

“Sprijinul oferit constituie un real suport, fără de care acești copii nu ar putea să înfrunte frigul și condițiile vitrege ale iernii, iar bunăstrea lor fizică ar putea avea de suferit”, a declarat Alina Foghiș, specialist marketing în cadrul World Vision România – Cluj.

Clienții generoși ai The Londoner Pub, de pe Str. Emile Zola, nr. 5, la etaj, vor primi din partea echipei câte o cană aburindă de vin fiert în schimbul fiecărei donații.

Doritorii sunt invitați să ofere tot ceea ce ar face un copil fericit și care l-ar ajuta să înfrunte frigul și asprimea iernilor de munte: încălțăminte si îmbrăcăminte groasă, jucării, rechizite, dulciuri sau fructe. Cadourile se predau la bar.
La final, sâmbătă, în ultima zi vom petrece cu toții la Christmas Party. Îi așteptăm alături de noi pe toți clujenii inimoși și puși pe distracție.

Campanie susținută de NIȘTE brand.

 

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook www.facebook.com/SpiridusulLuiMosCraciun/events. Cei dornici să își confirme prezența la eveniment pot accesa pagina www.facebook.com/events/513925031974093/?fref=ts.

Organizatori:

World Vision România – www.worldvision.ro

The Londoner Pub  www.facebook.com/londonercluj

www.londoner.ro

NIȘTE brand www.facebook.com/nistebrand

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.