Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brasovul are un stand de succes la Targul de Craciun de la Nurnberg!

0

Succes pentru standul Brașovului la Târgul de Crăciun de la Nurnberg! Este posibil ca vinul și ţuica fiartă să aibă un aport important la acest succes în rândul vizitatorilor, alături de celebrele sărmăluţe cu smântână servite în boluri de lut!

Zbrasov-porumbeiiilnic, în jur de 80.000 de persoane din toată lumea vizitează Târgul de Crăciun de la Nurnberg. Acesta este unul dintre cele mai mari din lume și cel mai vechi, prima ediţie fiind organizată în anul 1628.

„După ce nemţii au organizat sub Tâmba un Târg de Crăciun identic cu cel de la Nurnberg, ne-au invitat şi pe noi să vedem originalul. „Aproape zilnic se epuizează stocul de ţuică fiartă şi sarmale. Şi pliantele de prezentare a Braşovului şi a României sunt la mare căutare”, spune Valeria Biederer, vânzătoare la „Casa Braşov”.

Continuarea pe adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.