Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRAȘOV: Cel mai mare lanț de oameni care citesc!

0

Duminică, 22 aprilie 2018 între 12:00 – 19:00

Strada Republicii, Brașov, România

Sursa: aici.

Omul și cartea – program și organizare:

• 12:00 – 12:30: moment de organizare;
• 12:30 – până la ultima persoană: citirea propriu-zisă.

Intrarea se va face pe la Modarom, oamenii se vor așeza în șir indian pornind din Piața Sfatului formând astfel un șir spiratat precum în schiță pe toată lungimea străzii Republicii. 


Fiecare participant va citi cu voce tare câte o propoziție din romanul Desculț de Zaharia Stancu. Se citește prima propoziție din carte, apoi a doua și așa mai departe. Textul va fi oferit de organizatori.
Fiecare participant va primi câte o brățară pentru înregistrare. Numărul de pe brățară va coincide cu numărul propoziției. De asemenea, fiecare participant va trebui să fie înregistrat într-un tabel, atât înainte cât și după citire.
Contăm pe responsabilitatea dumneavoastră de a nu părăsi rândul din momentul în care primiți în zona de înregistrare brățara și propoziția ce urmează a fi citită pentru a nu fi descalificați.

Voluntarii vor avea fiecare în atenție un număr de 50 de participanți pentru a îi coordona și pentru a îi îndruma.

Împreună intrăm în Cartea Recordurilor!#omulșicartea

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.