Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Balkan electro swing cu de toate! Dunkelbunt and The Secret Swing Society în premieră la Cluj

0

18+ trage cortina şi-ţi dezvăluie primele nume care vor concerta pe scena festivalului în mai. Ca şi anul trecut, line-up-ul 18+ scoate la lumină atât nume cunoscute ale scenei internaţionale, cât şi proiecte underground pline de sevă.

Primii artişti confirmaţi la eveniment sunt Dunkelbunt and The Secret Swing Society, care vor concerta în premieră la Cluj pe Dealul Cetăţuii pe 18 mai, în cea de-a doua seară a festivalului. Aplaudat peste tot în lume de mai bine de un deceniu, Dunkelbunt este numit de New York Times “cel care a făcut tranziţia de la muzica electronică la sunetele balcanice”.

[dunkelbunt]aka Ulf Lindemann se numară cu siguranţă printre cei mai influenţi trubaduri ai global beat-ului din secolul XXI. Este cunoscut nu doar pentru munca sa ca şi compozitor, producător, DJ, editor radio şi interpret al mai multor instrumente, ci şi pentru remixurile sale extraordinare şi colaborarile sale cu artişti de renume ca Waldeck, Balkan Beat Box, Amsterdam Klezmer Band sau Boban Markovic Orkestar, pentru a numi doar câţiva.

 Picnic with [dunkelbunt]4 by Julia Wesely

Auto-declarat un “călător” în ceea ce priveşte muzica, artistul spune că nu se poate aşeza în limitele nici unui gen, de unde şi inconfundabilul [dunkelbunt] sound, unde dub-ul, hip hop-ul şi dancehall-ul se întâlnesc natural cu acordurile electro-swing, beat-box, balkan sau urban klezmer. Muzica [dunkelbunt] miroase a India, Anatolia, Africa de Nord, America de Sud, Jamaica şi Europa de Est în acelaşi timp.

The Secret Swing Society completează live act-ul [dunkelbunt] perfect, ducându-l la un alt nivel. Energici, atipici, când subtili, când incisivi, se joacă fără teamă cu tot felul de instrumente pe scenă şi deschid urechile la un sunet nou.

Artistul a pregătit un teaser special pentru Cluj:

https://www.youtube.com/watch?v=fan2awVlcWM&feature=youtu.be

Mai multe despre Dunkelbunt and The Secret Swing Society descoperi în linkurile de mai jos:

www.dunkelbunt.org

https://www.youtube.com/watch?v=-1z6M4sZmQ0

https://www.youtube.com/watch?v=tdGsxBFYOXo

https://www.youtube.com/watch?v=P9spezXhJuU

Dunkelbunt and The Secret Swing Society este adus la 18+ cu sprijinul Forumului Cultural Austriac.

Un festival gândit ca o experienţă totală

18+ se va desfăşura în perioada 17-18 mai la Cluj. Timp de două zile, pitorescul Deal al Cetăţuii devine gazda celor mai provocatoare proiecte artistice din întreaga lume. Una dintre instalaţiile déjà anunţate este un labirint viu format din nu mai putin de 500 de persoane.

Dacă vrei să fii una dintre ele, te poti inscrie la adresa 18plusfestival@gmail.com.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, stai aproape de noi pe www.18plusfestival.ro şi www.facebook.com/18plusfestival

Să ne adunăm!

Organizator: ASOCIAŢIA CULTURALĂ DU-NE

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.