Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5MS CLUJ – GALA EXCELENȚEI Ediția a III-a

0

5MS CLUJ vă invită la cea de-a treia ediție a marii finale a evenimentului local de discursuri. Gala va avea loc pe data de 28 Septembrie, cu începere la ora 19:00, la Cinematograful Mărăști din Cluj-Napoca.

Cei 8 finaliști care au câștigat cu discursurile lor o ediție lunară în ultimul an sunt: Delia Popa, Alexandra Muțiu, Nadia Chioreanu, Andreas Sitar, Emanuel Nechita, Cristina Grigore, Andra Diaconu și Bogdan Budai.

cover-gala-5ms

În finală, fiecare prezentare va respecta 3 reguli:

  1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale;
  2. Mesajul discursului este practic, util și valoros.
  3. Discursul va avea durata de 10 minute.

Discursurile concurenților vor fi însoțite fiecare de o prezentare vizuală cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 30 de secunde, pentru mai mult dinamism.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 5 membri ai clubului de public speaking Toastmasters Cluj (40%).

Invitații speciali: Ciprian Șoleriu, Zoltan Vereș și Eusebiu Burcaș, vor avea la dispoziție 15 minute pentru a susține o prezentare, inspirată din propriile experiențe de viață, prin care să ofere publicului unelte și recomandări de evoluție personală.

Toate persoanele prezente la eveniment vor participa la tombola cu premii din final, unde pot câștiga unul din cele peste 30 de premii oferite de parteneri.

Rezervarea locurilor se face pe: http://5ms.ro/events/gala-excelentei3-5ms/.

Intrarea este LIBERĂ dacă locul a fost rezervat online sau 20 LEI fără rezervare.

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.