Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5 comune X 2,5 milioane de euro fiecare

0

Peste 12 milioane de euro sunt pregatiti pentru 5 comune din judetul Brasov! Reabilitarea infrastructurii localitatilor, reabilitarea caminului cultural sau extinderea retelei de iluminat electric sunt doar cateva din initiativele autoritatilor locale din cele 5 comune.

Potrivit site-ului fonduri-structurale.ro „la Ticus se vor reabilita doua drumuri comunale, caminul cultural si se va infiinta un centru de asistenta dupa programul scolar, precum si un muzeu de promovare a culturii locale laice si religioase. Cu banii primiti, edilii comunei Tarlungeni vor reabilita mai multe strazi, un pod, caminul cultural si se va extinde reteaua de iluminat electric.”

„Tot pentru modernizarea de drumuri ori a reţelelor electrice au primit fonduri şi comunele Recea, Şinca Nouă şi Şercaia, cu menţiunea că prima localitate a obţinut aprobarea de a-şi cumpăra cu aceşti bani „costume populare pentru Ansamblul de dansuri „Bujorelul” din cadrul Căminului Cultural”, scrie adevarul.ro despre acelasi subiect.

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.