Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

200 de abonamente GRATUITE la Cupa Davis la Cluj!

0

Student Sport şi Federaţia Română de Tenis oferă studenţilor 200 de abonamente 1+1 gratuite la Cupa Davis

Elevii și studenții (cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani) pot beneficia de abonamente gratuite 1+1 în valoare de 200 lei la Cupa Davis de la Cluj-Napoca. Evenimentul are loc la Sala Horia Demian între 14-16 septembrie. Federația Română de Tenis împreună cu Asociația Student Sport le oferă șansa de a susține jucătorii României din tribuna oficială a studentului. Cei mai norocoși șapte dintre ei vor asista la un antrenament al campionilor.

Pentru a se menține în grupa I a zonei euro-africane, tricolorii trebuie să se impună în fața echipei Finlandei. Horia Tecău, Florin Mergea, Victor Crivoi, Petru-Alexandru Luncanu și Andrei Dăescu vor veni în capitala Ardealului pentru cea mai mare competiție internațională anuala, pe echipe, din lume. Prin Student Sport, elevii și studenții pot beneficia pentru prima dată de un spectacol de neuitat împreună cu un prieten.

Abonamentele se oferă în urma înscrierii pe studentsport.ro și se vor ridica de la sală vineri, 14 septembrie, cu două ore înainte de deschidere. Mai mult, organizatorii oferă tricouri personalizate împreună cu abonamentele gratuite 1+1.

Student Sport se bucură să fie susţinător al Federației Române de Tenis pentru meciul România – Finlanda de Cupa Davis din Cluj-Napoca. Apreciem atenția pe care organizatorii principali au acordat-o tinerilor, îndrumându-i spre competiții de înaltă clasă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.