Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20 iunie, Brașov: Concert în familie: Subcarpați & Band, AFO & Cred că sunt extraterestru și Fantome

0

Subcarpați & Band, AFO & Cred că sunt extraterestru și Fantome vor susține, sâmbăta asta, un concert la  Brașov, pentru prima dată aici în formulă Subcarpați cu band și pentru prima dată pentru cele mai noi proiecte marca Culese din cartier: Cred că sunt extraterestru și Fantome.

concert Subcarpati Brasov

 

Unde? Centrul de echitație Speranța, Poiana Brașov

Când? 20 iunie, ora 19.00

EVENT FB – www.facebook.com/events/486709584830587

Subcarpati & Band ❅
www.facebook.com/subcarpati
www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect „născut” pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele.  Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

Trupa va urca pe scenă, în premieră pentru Brașov, alături de 4 vocali, DJ, VJ, tobă, chitară, bas,synth, vioară și percuție, adică 14 oameni în total.

**************************
❅ AFO & trupa Cred că sunt extraterestru ❅
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA

„Foaie verde chiar și-așa, m-am născut în Dobrogea”.
Cam așa începe povestea trupei „Cred că sunt extraterestru” cu AFO la butoane. Primul concert, în avanpremieră, a fost pe 30 mai la Arenele Romane.

„<Cred că sunt extraterestru> este toată energia noastră, conservată și șlefuită în timp, transmisă oamenilor prin muzică. Este un proiect de muzică alternativă care, sperăm noi, să ajute oamenii să ajungă mai repede la starea de bine” – AFO

“Cred că sunt extraterestru” (CCSE) înseamnă AFO (voce), Americanu’ (chitara & voce), Power pe Vinil (DJ & keys) și Crețu (tobă).

**************************
❅ FANTOME ❅
www.facebook.com/fantomeofficial

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Deși, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică. Și-au lansat primul album în luna aprilie – Micul Paris, ce poate fi descărcat gratuit de pe www.subcarpati.com.Primul lor concert a fost pe 30 mai la Arenele Romane.

Fantome înseamnă Vlad, de 25 de ani, și Bogdan, de 27 ani, doi producători muzicali din București.

**************************
BILETE:

Bilete în avans la prețul de 20 lei (în limita disponibilă) găsiți la:

Flavashop Brasov
Grigoras Dinicu Nr 2
www.flavashop.ro

Tea Spot
Piata Sfatului nr 2

Colaj Café
Strada Hirscher Apollonia nr. 2

Bilet la intrare: 30 lei

**************************

LOCALIZARE:
Poiana Brasov – Centrul de Echitatie Speranta
http://goo.gl/maps/LsEBJ

**************************

Informații suplimentare: Parcarea autoturismelor se va  face în parcarea mare din Poiana Brasov si se va asigura transport gratuit de lângă stația de autobuz din parcarea mare pana la Centrul de Echitație. Mai multe informații, aici →  www.facebook.com/events/486709584830587

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.