Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 investitori importanti in Cluj in 2011!

0

Deciziile de dezvoltare, in 2011, in Romania,  ale unor investitori straini importanti – indicii ale potentialului economic promitator pentru anul viitor

1. Ridge Tool, o subsidiara a Emerson Professional Tools™, existenta in Romania din 2005, se dezvolta in 2011, si investeste 60.000 de dolari intr-un Factory Service la Cluj-Napoca

RIDGE TOOL, subsidiara a Emerson Professional Tools™, dupa ce a investit deja 1,5 milioane de euro in fabrica sa de aici, (inaugurat în urma cu doi ani, în cadrul Campusului Emerson™ din Cluj-Napoca, primul Centru Regional RIDGID din Europa Centrala si de Est, include o Unitate de Productie, un Centru de Training si Suport Tehnic, un Showroom si un centru de Customer Service) se dezvolta si investeste 60.000 de dolari intr-un Factory Service la Cluj-Napoca.

Planul celor de la RIDGE TOOL consta in dezvoltara unei locatii proprii de mentenanta si service, pentru ca, dupa cum explica domnul Camil Aliman, Area Manager pentru Romania & Ungaria, si citat de Cluj online :  „simtim nevoia unui spatiu unde sa putem intretine si repara toata gama de produse RIDGID, dar in special echipamentele high tech – camere de video inspectie SeeSnake, locatoare de utilitati SeekTech si dispozitive de presat fitinguri. Vrem sa promovam acest tip de business – mentenantei canalizarilor si scurgerilor rezidentiale si de infrastructura – in randul firmelor de instalatii, astfel incat sa fie clara capacitatea de castig care reiese din aceasta nisa de piata.“
Domnul Aliman a anuntat cu aceasta ocazie ca RIDGE TOOL va organiza in martie 2011 la Cluj, primul seminar specializat in mentenanta canalizarilor.

„Aici vrem sa livram catre participanti o solutie completa pentru a incepe un business de acest gen, cu dotarile pentru start up, posibilitati de finantare, consiliere financiara si tehnica”, adauga Aliman.

sursa: www.clon.ro
2. HILTON demareaza un plan de investitii in Cluj pentru 2011.
In strada 21 Decembrie 1989 din Cluj, la nr. 67, lantul hotelier HILTON va incepe constructia Corpului B (a carui autorizatie de construire fusese aprobata in martie 2006, dar investitia fusese blocata pana in prezent) odata cu lucrarile la inca un corp, A, autorizatie de construire pentru acest al doilea corp fiind eliberata in 16 decembrie 2010.
„Faptul că o investiţie blocată redemarează este o veste bună pentru municipalitate, fiind un indicator al situaţiei economice locale, care dă semne de revenire. Mai mult, faptul că un lanţ internaţional precum Hilton vine în această investiţie cu unul dintre sub-brandurile sale este deja o garanţie că redresarea este una de durată, pentru că, după cum ştim cu toţii, astfel de companii fac întotdeauna studii de piaţă şi analize ale mediului economic local, înainte de a investi” a declarat primarul Sorin Apostu, conform Cluj Online.

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.