Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

15 mai – ultima zi de inscriere la Conferintei de Atragere de Fonduri!

0

Un eveniment traditional dar in acelasi timp plin de noutati! Pe 22 si 23 mai, la Cluj-Napoca veti descoperi mecanisme noi, experti, idei noi, oameni noi, experiente noi si vechi, care au functionat sau nu. Rezultatul acestor doua zile intense este o reimprospatare a abordarii organizationale si adaptare la tendintele actuale ale atragerii de fonduri din comunitate.

Din furtuna de idei pregatite pentru agenda Conferintei, 16 solutii s-au asezat si asteapta sa fie examinate la ateliere. Tema de anul acesta o reprezinta mecanismele de atragere de fonduri.  Incepand cu iunie 2012, ARC si sase banci partenere fac posibila in Romania donatia prin debit direct.

Iata cateva dintre ateliere:
 


– Donatii prin Debit Direct – Cum ar putea functiona pentru organizatia ta?  Cum merg campaniile regionale de debit direct – invitat Roland Csaki (WWF International)

– Cum sa faci fotografii care vorbesc pentru tine – Voicu Bojan (fotograf freelancer)

– Intalniri-fulger cu instrumente de comunicare online – Monica Tomus (ARC) si invitat Alex Cioflica (designer si dezvoltator web)

– Povesti pentru bani, bani pentru fapte – Sorin Tranca (Friends Advertising)

– Cum transformi „NU!” in „Da, cat?” in 6 luni! – Madalina Marcu (ARC) si Cristiana Ionescu (Dreamcatchers)

– Managementul informatiilor – Fa ordine in haos! – Monica Tomus (ARC) si Georgiana Ilie (United Way)

– Campanii de donatii prin SMS – Ciprian Dragomir (Fundatia Mereu Aproape)

– Evenimente speciale sportive – Teodora Palarie (Viitor Plus), Dana Stoica (Fundatia Comunitara Cluj) si Petruta Stanescu (Asociatia Hercules)

– Legislatie – Catalin Gheorghe (ARC) si Octavian Rusu (FDSC)

Vreti sa va comparati, sa primiti feed back sau doar sa va laudati? Pe parcursul celor doua zile de Conferinta vi se lasa libertate de exprimarea artistica si va pregatim premii surpriza pentru concursul pe care ARC il organizeaza in cadrul expozitiei de vizualuri pentru atragere de fonduri.

Puteti trimite la adresa camelia.s@arcromania.ro cate un vizual realizat de voi pentru o campanie de atragerea de fonduri pe care ati organizat-o deja si astfel intra automat in concurs. Prin vizual intelegem orice afis, pliant, macheta de presa, web banner, panou stradal, imagine pe autobuz…intelegeti voi ideea:) pe care ati folosit-o pentru a strange fonduri intr-o campanie nu mai veche de 5 ani.

Rugamintea este sa le trimiteti in format electronic pentru a fi jurizate (de catre Roland Csaki-fundraiser WWF International, Voicu Bojan-fotograf  si Sorin Tranca-Managing Partner Friends Advertising). Nu uitati sa le aduceti si in format fizicla Cluj-Napoca pentru a fi afisate la expozitie.

Inscrierea se face pe site-ul nostru si retineti ca mai avem doar cateva locuri gratuite la cea de-a doua conferinta International Fundraising Congress – Online de pe 15-16 mai. Detalii despre toate acestea gasiti pe www.arcromania.ro, la adresa camelia.s@arcromania.ro sau numarul de telefon 0720 036 844. 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.