Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Academia celor mici” – Lectii demonstrative pentru copii

0

„Academia celor mici” – Lectii demonstrative pentru copii in Parcul Central din Brasov.

Se deschid portile Academiei Heidi. Duminica, 20 iunie 2010, intre orele 16:00 si 20:00, copiii cu varsta intre 3 si 12 ani sunt invitati in Parcul Nicolae Titulescu, la lectiile demonstrative tinute de profesorii Academiei Heidi. Specialistii in bune maniere, arta culinara, stiinte si cultura generala, educatie muzicala, teatru, dezvoltarea socio-emotionala si creativitate ii asteapta pe cei mici sa le deschida apetitul pentru astfel de cursuri, prin atelierele ce vor avea loc pe aleile parcului.
“Ne-am gandit sa oferim copiilor, in premiera in orasul Brasov, posibilitatea de a invata bunele maniere prin joc sau oportunitatea de a avea o cultura generala. De asemenea, copiii mai pot invata sa vorbeasca in public sau sa gaseasca solutii la probleme, in cadrul cursului de dezvoltare socio-emotionala sau sa manance sanatos gatind cu manutele lor tot felul de bunatati. Toate cursurile sunt extrem de practice si au ca scop sa ii ajute pe copii sa inteleaga lucrurile si sa le invete de placere”, afirma Raluca Daiana Urzica, director Centrul Heidi.

Cursurile vor incepe in 5 iulie 2010 la Gradinita Heidi, parintii putand opta pentru participarea copilului, fie la unul sau doua cursuri, fie la un program de la 08:00 la 17:00 (cu mic dejun si pranz).

Participarea la evenimentul din aceasta duminica este gratuita.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.