Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZIUA B 2020 – Escapadă în mijlocul naturii, experiențe inedite și prietenie. Înscrie-te la cea de-a 8-a ediție!

0

ZIUA B va avea loc pe 12 aprilie 2020, într-o nouă locație, la Câmpina, la numai 90 Km de București

  • Înscrierile sunt deschise pe ridersclub.ro
  • ZIUA B 2020 aduce în prim plan responsabilitatea socială, grija pentru mediu și societatea în care trăim, pe fondul evoluției periculoase a Pestei Porcine Africane pe toata aria împădurită a județului Ilfov
  • Evenimentul oferă diverse opțiuni de participare, începând de la vârsta de 5 ani, atât pentru curse de biciclete mountain bike dar în premieră și pentru curse de Cyclo-Cross și biciclete mountain bike electrice
  • Pentru primele 180 de locuri, taxa de participare are un preț special de 95 lei

București, 4 martie: După 7 ediții de succes, ultimele Sold-Out, ZIUA B revine în prim plan și anunță startul înscrierilor pentru a 8-a ediție, care va avea loc pe 12 aprilie 2020, într-o nouă locație spectaculoasă, la Câmpina, oraș aflat la o oră distanță de București. Invitația de participare este adresată tuturor riderilor, profesioniști sau amatori, și vine la pachet cu noi discipline de Cyclo-Cross și e-MTB. Nu vor lipsi nici cursele adresate micilor bicicliști, pe trasee adaptate acestora, vârsta minimă de participare fiind de 5 ani.

Responsabilitatea socială și grija pentru mediu sunt factorii determinanți ai deciziei de relocare a evenimentului ZIUA B pentru ediția 2020. În condițiile unei evoluții periculoase a Pestei Porcine Africane (PPA) pe toată aria împădurită a județului Ilfov și ca urmare a interzicerii organizării de evenimente sportive sau culturale care traversează aceste zone, organizatorii evenimentului ZIUA B se adresează întregii comunități de sportivi pentru a susține eforturile autorităților și respectarea directivelor Europene de a pune capăt expansiunii PPA, prin oprirea integrală a accesului în zonele contaminate. În ciuda închiderii a peste 2.400 de focare, impactul la nivel economic și social este semnificativ, peste 500 de focare fiind încă deschise, mistreții și răspândirea prin neglijență ca urmare a accesării zonelor de pădure contaminate fiind principalele cauze ale evoluției curente.

Startul înscrierilor vine și cu o veste bună pentru cei care își fac planurile din timp! Primele 180 de locuri sunt disponibile cu o taxă de participare specială de 95 lei. Cei care doresc să participe la ZIUA B sunt invitați să acceseze site-ul oficial: www.ridersclub.ro. Organizatorii evenimentului vă așteaptă să redescoperiți bucuria pedalării în natură și verdele crud al primăverii, într-o locație și pe trasee noi, accesibile oricărui ciclist:

  • Traseul Standard (40 km / 700 m diferență de nivel),
  • Traseul Scurt / Family (12 km / 220 m diferență de nivel).

Ediția 2020 a evenimentului ZIUA B este organizată de MTB Academy și face parte din calendarul Riders Club, coordonat de MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.000 de evenimente sportive.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.ridersclub.ro și în Social Media, pe pagina oficială: Facebook Riders Club.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care ne sprijină pentru implementarea unei experiențe deosebite, în special Primăriei Câmpina și tuturor autorităților locale care vor fi implicate în eveniment. Partenerul media oficial al întregului sistem Riders Club este Virgin Radio iar sponsorii confirmați până la acest moment, sunt: Decathlon, Mos Ion Roata, Sprint Bike, Barilla, GoldNutrition și Organic India. Continuăm parteneritul cu Freerider.ro și Ambulanța de Biciclete. Bike FM și biciclistul.ro ne vor sprijini și anul acesta în comunicarea evenimentului.

Despre RIDERS CLUB

Riders Club este un proiect coordonat de MPG România. Riders Club reprezintă cea mai mare comunitate de cicliști amatori din România, diferențiați pe niveluri de abilitate și performanță, care participă la evenimentele dedicate acesteia, la nivel național, pe durata unui întreg sezon de ciclism anual. La baza sistemului se afla platforma online www.ridersclub.ro, care centralizează întreaga activitate a clubului.

Despre MTB Academy, organizatorul evenimentului ZIUA B

“Pasiunea pentru Ciclism” este descrierea scurtă pentru MTB Academy, asociație sportivă a cărui obiectiv este promovarea și dezvoltarea ciclismului din România. Principala activitate o reprezintă școala de Ciclism, unde sunt formați peste 100 de copii. MTB Academy a acumulat experiență de organizare în peste 80 de concursuri de ciclism și alergare implementate în diferite zone din țară, dedicate atât amatorilor cât și profesioniștilor. MTB Academy luptă pentru drepturile cicliștilor dar în egală măsură încearcă să informeze corect această comunitate despre ce înseamnă ciclismul ca stil de viață și participare la trafic.

Despre MPG România, coordonatorul RIDERS CLUB

MPG România, fondată în 1997, este lider de piață și creatoare de tendințe privind marketingul sportiv și managementul de evenimente, cu cel mai mare portofoliu de proprietăți sportive pentru amatori din România. Agenția coordonează peste 750 de evenimente sportive pe an, în care combină know-how-ul specializat cu o implementare fără rival, ceea ce oferă experiențe care aduc bucurie oamenilor și soluții personalizate pentru mărci locale și globale.

Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.