Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshopurile Mentorship for Success continua cu Leadership Global

0

 

Daca tintesti sus, atunci stii ca vei ajunge si te vei mentine acolo printr-un exercitiu bun de branding personal, prin cultivarea abilitatilor de comunicare si networking, prin dezvoltarea calitatilor de lider si avand un plan de cariere bine pus la punct.

Mentorship for Success continua seria de workshopuri cu o noua tema: Global Leadership. Daca vrei sa afli care sunt valorile unui bun lider si care este rolul leadershipului in formarea si dezvoltarea personala, te asteptam pe 1 noiembrie, ora 17.00, la intalnirea cu Marian Stas, coordonatorul programului educational ‘Liderii Mileniului Trei”.

Cum poti participa?

Pentru a te inscrie la workshop-ul de Global Leadership, ataseaza CV-ul si argumenteaza in maxim 200 de cuvinte care sunt valorile unui bun lider. Trimite-ne raspunsul la adresa mentorship@mygrasp.org pana la data de 29 octombrie!

Locul de desfasurare a workshopului va fi comunicat ulterior participantilor.

Mentorship for Success raspunde nevoii de mentorat a tinerilor, provocandu-i constant pentru a-si atinge rezultatele dorite. In octombrie – noiembrie 2011 iti propunem o serie de intalniri cu profesionisti din comunicare, leadership, coaching si mentoring, trainind si branding personal.

In cadrul workshopurilor poti afla mai multe informatii despre programul Mentorship for Success si despre cum te poti inscriere pentru a participa in program. Urmareste-ne pe http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess si/sau www.mygrasp.org si vei afla cand este programat urmatorul workshop Mentorship for Success.

  • Career Coaching
  • Communicare si networking

Mentorship for Success este un program GRASP (Societatea Globala a Tinerilor Profesionisti Romani), ce ofera tinerilor romani cu potential sprijin in formarea unei viziuni de succes si acces la resurse si informatii cu privire la oportunitatile de studiu si cariera din Romania si/sau din strainatate.


Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.