Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Volunteers Fest prezintă Săptămâna Educativă

0
 • Săptămâna Educativă se desfășoară în perioada 08 – 12 aprilie 2013
 • Evenimentul are în prim-plan instruirea voluntarilor în diverse domenii

Volunteers Fest, singurul festival din România dedicat tuturor voluntarilor, prezintă Săptămâna Educativă, eveniment dedicat trainingurilor din domenii precum social media, organizare de evenimente, public speaking sau inovație.

Programul trainingurilor este următorul:

Luni, 8 aprilie – ora 11:00 la ArCub,

Trainingul „Public Speaking” susținut de Paul Ardeleanu

 • voluntarii vor învăța cum să vorbească în public, să treacă peste emoții și să transmită eficient o informație.

Marți, 9 aprilie – ora 11:00 la ArCub,

Trainingul „Digital Publishing și Management

 • va avea în prim plan revistele online şi va fi susținut de către echipa Gen90, care le va povesti participanților ce se întâmplă în spatele unei reviste.

Miercuri, 10 aprile – ora 11:00 la ArCub

Trainingul de „Social Media

 • Susținut de Dimitris Sideridis
 • Trainingul are ca scop principal evidențierea potențialului foarte mare de dezvoltare al rețelelor de socializare și influența pe care o poate avea în cadrul unei organizații non-guvernamentale.

Miercuri, 10 aprile – ora 13:00 la ArCub

 • echipa Atelierul de Creație va susține un training dedicat organizării de evenimente în cadrul unui ONG, precum și gestionarea strategiei de marketing din spatele unui proiect.

Joi, 11 aprile – ora 13:00 la ArCub

Trainingul ”În spatele unui eveniment

 • Participanții au ocazia să afle toate secretele din spatele organizării unui eveniment de mare amploare.
 • Trainingul va fi susținut de Ionuț Tunaru, Production Manager Project Events şi are ca scop împărtășirea de cunoștințe privind organizarea unui eveniment de la A la Z, de la modalitatea în care este alcătuită echipa de voluntari până la strategia de marketing din spatele evenimentului.

Vineri, 12 aprile – ora 11:00 la ArCub

Trainingul „Primii pași în Marketing

 • Alături de Marian Cercel, Director Marketing TGIE (European Drinks), participanţii vor afla mai multe despre publicitate, studii de piață, vânzări și negociere;

Vineri, 12 aprile – ora 18:00 la Open Pub

Trainingul „Inovație…punct și virgulă

 • Susținut de Cristiana Cotoi, coordonator programe inventeaza.ro, va pune creativitatea participanților în mișcare.

Afis Saptamana Educativa

Înscrierea pentru traininguri se face prin completarea formularului de pe site-ul www.volunteersfest.ro , iar alegerea participanților la eveniment se va face pe baza motivației celor înscriși.

În perioada 15 – 21 aprilie, Volunteers Fest organizează Săptămâna Aplicativă dedicată concursurilor inovatoare. Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă rugăm accesaţi site-ul www.volunteersfest.ro şi pagina de Facebook.

Parteneri: F64, Epson, Open Pub, ArCub, Silver Church, Trouble Dance School

Parteneri media: Bravo, money.ro, Şapte Seri, Revista de Povestiri, Student din Provincie, 220.ro, orasulm.eu, TV City, România Pozitivă, Blogunteer, CSR Media, Cooperativa Urbană, Studentie.ro, Teen Press, Succes pentru România, amdoar18ani.ro, Gen90, onlinestudent.ro

Parteneri educaţionali: DaAfaceri, ART Fusion, Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro), Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat, Fundaţia Tineri pentru Tineri, Asociaţia Young Initiative, Philos – Asociaţia Studenţilor din Filosofie, ASJC – Youthpress Romania, EESTEC LC Bucharest, Liga Studenţilor Electonişti, Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Greenpeace CEE Romania, Omnimind – Asociaţia pentru dezvoltarea potenţialului uman, Sindicatul Studenţilor din Cibernetică, Cercetaşii României, Advice România, Fundaţia Friends for Friends, Liga Studenţilor Români din Străinătate, ELSA România, Teamwork, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, AEGEE Bucureşti.

***

Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit, care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social.

Organizaţia are la activ participarea la peste 150 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria).

Brigada de Voluntari contribuie la îmbunătăţirea productivităţii în cadrul unui eveniment, având cunoștințe practice despre managementul acestuia. Asociaţia vine în sprijinul organizatorilor cu coordonatori specializaţi şi echipe pentru acces, acreditări, puncte de înregistrare, îndrumare, producție, waste management, asistenţi backstage, translatori, etc. Mai multe informații despre BdV sunt disponibile pe site și pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.