Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vehicul istorice și automobile unicat la Concursul de Eleganță din Sinaia

0

Sâmbătă, 28 iunie, Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al României, cu sprijinul Primăriei orașului Sinaia și al Muzeului Național Peleș, organizează la Sinaia cea de-a IV-a ediție a Concursului de Eleganță, eveniment inclus în calendarul internațional F.I.V.A. La cele opt categorii ale concursului vor participa 42 de vehicule istorice și automobile unicat, un sfert dintre acestea fiind prezentate în premiera publicului.

Concurs de Eleganta Sinaia 3

ASR Principele Radu si ASR Principele Nicolae, membri de onoare ai R.C.R., vor asista la concurs. Juriul va fi prezidat de Dl. Corrado Lopresto, cel mai important colecționar italian de vehicule istorice, recent câștigător pentru a patra oară, a celui mai celebru concurs din lume, Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

”Continuăm la Sinaia o frumoasă tradiție a concursurilor automobilistice. Încă din perioada interbelică, orașul nostru, reședință a regilor, a găzduit evenimente de acest gen, de o eleganță și un rafinament aparte. Vă invit să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de mașinile participante la Concursul de Eleganță, pe domeniul Castelului Peleș”, a declarat  Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

Cele 42 de vehicule istorice selectate de juriul concursului vor fi expuse pe Domeniul Regal Peleș sâmbătă, 28 iunie, în intervalul 10:00-16:00 și vor defila prin fața juriului și a publicului spectator începând cu ora 11:30.

Începand cu ora 18:00 va fi organizată o paradă pe bulevardul central al orașului Sinaia. începand cu ora 19:00, în fața Casino-ului Sinaia, se va desfășura festivitatea de premiere. Automobilele participante vor concura pe categorii, dupa cum urmează :

Antebelice Cabriolet, Antebelice Coupe, Antebelice Sedan, Clasice Cabriolet, Clasice Coupe, Clasice Sedan, Fabricat in Romania, Automobile de competitie.

Pe lângă cel mai râvnit trofeu „Best of Show” vor fi acordate mai multe premii speciale : Premiul de restaurare, Premiul de conservare, Premiul pentru cea mai mare distanta parcursa ,Premiul pentru cel mai vechi automobil, Premiul publicului, Premii speciale ale juriului/sponsorilor

Ca în fiecare an, în paralel cu concursul, în parcajul din zona Economat va fi organizată o expoziție cu vehicule istorice la care și-au anunțat participarea peste 50 de automobile.

”Concursul de Eleganță Sinaia, aflat la a patra ediție în varianta modernă, dedicată vehiculelor istorice, este cel mai important eveniment din cele peste 25 organizate anual de Retromobil Club Romania. Prezența dl-ui Corrado Lopresto în calitate de președinte al juriului, va contribui cu siguranță la creșterea prestigiului evenimentului, pe care ne străduim de la an la an să-l facem cât mai atractiv. Vă așteptăm la Sinaia pentru a admira adevărate bijuterii pe roți”, a declarat Bogdan Coconoiu, Președinte R.C.R.

Concurs de Eleganta Sinaia 2

Parteneri organizatorici: Primaria Orasului Sinaia , Muzeul National Peles

Sponsor principal R.C.R.: ALLIANZ TIRIAC Asigurari

Automobilul oficial al evenimentului: BMW

Sponsori si parteneri ai evenimentului: Game World, Domeniul Manasia, Oldtimer Studio, Grandprix Originals, Bergenbier, Tony Detailing, AMPRO, Socomec, INES, Hotel Palace,  Just Classics,  SevenFriday, Heritage Auto, Alka, MOTUL.

Parteneri media: Auto Motor si Sport, AUTO Pro, 4 Tuning, pasiunea.eu , Oldtimer.ro , automobilia.ro.ro

Pentru mai multe informații:

Oana Popescu

Public Advisor

*******************************************

Mobile: +40 0753 300 701

E-mail:oana.popescu@publicadvisors.ro

Mail: Calea Stirbei Voda, nr. 69, Sector 1, Bucuresti

Web: www.publicadvisors.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.