Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un weekend verde cu alergare si ciclism la Caldarusani, la competitiile MPG, 27-28 mai!

0

In acest weekend ne bucuram de miscare pe cararile padurii Caldarusani in cadrul a doua competitii, dedicate amatorilor de sport, organizate de MPG.

Pe 27 mai 2017, Riders Club va da intalnire langa localitatea Sitaru, de la ora la ora 08:30, pentru a lua parte la cea mai frumoasa aventura de ciclism a primaverii: La Broaste!

La Broaste_foto Ovidiu Salavastru 2

Riderii mari si mici vor concura pe 4 trasee de poveste, cu privelisti infinite de verdeata, si se vor relaxa dupa curse profitand de atmosfera frumoasa si de serviciile evenimentului puse la dispozitie de catre echipa MPG. Detaliile si programul evenimentului se regasesc pe pagina evenimentului La Broaste de pe www.ridersclub.ro.

Pe 28 mai 2017 are loc al doilea eveniment din seria RUNFEST din acest an tot langa localitatea Sitaru, incepand de la ora 08:30, pentru a va manifesta bucuria de alergare in natura la: RACE TO NATURE Trail & Family Run!

Cursele se vor desfasura pe 4 trasee superbe in mijlocul rezervatiei Gradistea – Caldarusani – Dridu, o oaza infinita de verdeata situata in apropierea Capitalei. Detaliile si programul evenimentului se regasesc pe platforma www.runfest.ro, iar pentru acces direct va rugam click aici.

La ambele competitii starturile se vor da separat, la prima ora avand loc plecarea celor mici si a persoanelor inscrise la traseele scurte, de agrement, iar mai tarziu urmand sa pornesca in curse participantii inscrisi la traseele mai lungi. In zona de Start/Finish, echipa MPG va intampina cu toate serviciile si facilitatile, la standarde ridicate, pentru o experienta cat mai placuta, dar si cu un spatiu de relaxare amenajat pentru adulti si cu o zona de joaca pentru copii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.