Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIMBIOTICA, expoziţia de sculptură şi bijuterie semnată David Sandu, se mută la Galeria ArtXpert

0

Forma? Detaliu? Sculptura și bijuterie.

O incercare de eliminare a contradictiilor si o privire spre lumea fireasca a tolerantei. Simbiotica este un discurs vizual despre convietuire, reciprocitate si complementaritate. Una dintre cele mai paradoxale legaturi din natura se aplica acum si in arta prin alturarea sculpturii si a bijuteriei de autor, privite cateodata ca expresii artistice atat de diferite.

David Sandu este un artist care s-a exprimat pana acum in registrul minimalist, geometric și nonfigurativ. Designerul ne-a obisnuit cu bijuterii sculpturale, cu discursuri despre forme, materiale și tehnici care demonstreaza prin combinarea lor interdependenta și complementaritate. Acestor idei li se adaugă acum asocierea directa cu sculptura si registrul formelor organice.Simbiotica are un titlu de pozitie cu trimitere la lumea naturala si reprezintă o directie tematica noua in repertoriul artistului.

Expozitia Simbiotica se muta incepand cu data de 8 noiembrie la GaleriaArtXpert, dupa o saptamana de expunere in atriumul Institutului Francez. Expozitia este organizata de Asociatia Societatea de Maine, cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural NationalAFCN . Sunteti invitati sa fiti martori la o extindere si o intrepatrundere a categoriilor estetice si o reevaluare a ideilor de minor si major in arta contemporana in perioada 8-22 noiembrie, cu program de vizita de luni pana vineri in intervalul orar 12.00-20.00, in cadrul Galeriei ArtXpert (Str. Putul lui Zamfir nr. 45-47, Bucuresti).

simbiotica_poster_artxpert

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.