Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se lansează noile abonamente pentru concertele şi recitalurile Sălii Radio din Bucuresti

0

Se lansează noile abonamente pentru concertele şi recitalurile Sălii Radio:

Doar două săptămâni la dispoziţie pentru a vă asigura un loc la evenimente extraordinare 

O dată cu venirea toamnei şi apropierea noilor stagiuni pentru sălile de spectacole şi concerte ale capitalei, se anunţă deja şi noile tendinţe de sezon ! Dacă în fiecare anotimp în modă şi design stilurile se succed, în lumea artei clasicul a fost şi va rămâne o permanenţă apreciată de publicul de toate vârstele. Muzica clasică în interpretarea unora dintre cei mai apreciaţi artişti din ţară şi străinătate îşi va reocupa locul privilegiatla Sala Radio.

Orchestrele şi Corurile Radio lansează noile abonamente pentru perioada toamnă – iarnă 2012 ! Publicul fidel, dar şi tinerii care iubesc muzica şi vor să descopere cât de înconjuraţi sunt zilnic de partituri clasice, de la soneria telefonului mobil până la reclamele TV, toţi cei care vor să nu rateze concerte şi recitaluri de excepţie sunt aşteptaţi la casa de bilete.

Aveţi locuri asigurate numai dacă vă abonaţi în perioada 29 august-11 septembrie 2012, la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14. 28 sau 021-314.68.00. Programul este de luni până vineri, între orele 9.00-18.00.

Noua stagiune va debuta cu câteva evenimente extraordinare. Miercuri, 19 septembrie sunteți aşteptaţi la o « confruntare » artistică între doua viori de colecţie, Stradivarius şi Guarneri, care se vor « lupta » în măiestrie graţie celor doi violonişti de talie internaţională Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, « arbitrajul » fiind asigurat de pianistul Horia Mihail. Recitalul face parte din cea de-a doua ediţie a turneului naţional « Duelul viorilor ».

Evenimentul va fi urmat de concertul de deschidere al Orchestrei Naţionale Radio – vineri, 12 octombrie, care are în program celebra cantată Carmina Burana (Carl Orff), un prilej pentru a îl aplauda pe noul dirijor principal al Orchestrei Naţionale Radio : tânărul şi carismaticul artist Tiberiu Soare. Solista serii va fi Luiza Borac, cunoscuta pianistă de origine română stabilită în Germania, care va interpreta alături de orchestră Concertul în do major pentru pian şi orchestră de Mozart.

Miercuri, 17 octombrie, este rândul Orchestrei de Cameră Radio să îşi reîntâlnească prima oară publicul în noua stagiune sub bagheta dirijorului sârb Dejan Savic şi avându-l la orgă pe solistul ceh Pavel Kohout, cu un program original.

Pentru alte informaţii legate de stagiunea 2012-2013 aOrchestrelor şi Corurilor Radio vă rugăm să consultaţi site-ul orchestre.srr.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.