Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sarbatoreste Ziua Dunarii cu EcoStuff Romania!

0

Ziua Internationala a Dunarii este sarbatorita in fiecare an pe 29 Iunie. Aceasta data marcheaza semnarea Conventiei privind cooperarea pentru protectia si utilizarea durabila a fluviului Dunarea), la propunerea tarilor dunarene si sub auspiciile Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR), cu sediul la Viena.

EcoStuff Romania va sarbatori prin munca, organizand cu aceasta ocazie „Danube Cleanup” – o actiune de ecologizare a zonei cunoscute sub numele de „Golful Nerei„, chiar la intrarea Dunarii in tara. De aici, in functie de numarul voluntarilor participanti, va fi curatat si malul romanesc al Dunarii inspre Bazias, Divici, Moldova Noua.

„Danube Cleanup” beneficiaza de sprijinul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, al rangerilor Parcului Natural Portile de Fier si al Sistemul de Gospodarire a Apelor Caras-Severin. Deseurile colectate vor fi ridicare de doi operatori, Lineo Design pentru reciclabile si Ionela srl pentru toate celelalte.

Toti cei care doresc sa participe la aceasta actiune sunt rugati sa-si anunte participarea folosind pagina evenimentului creat pe Facebookhttps://www.facebook.com/events/169885549843573/

d1

Va fi o actiune prin care dorim sa multumim tuturor celor din amonte care au grija ca toate peturile si gunoaiele lor plutitoare sa ajunga aici.

Actiunea se desfasoara sambata 29 iunie, dar marea parte a participantilor va ajunge vineri. Se va sta pana duminica, la cort.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.