Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sărbătoarea de Halloween în salturi inedite la TNT Brothers

0

Sărbătoarea de Halloween se apropie, iar TNT Brothers lansează în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, invitația la o serie de salturi inedite în pielea unor personaje cât mai diverse.

Fiecare weekend este o adevărată sărbătoare la TNT Brothers iar acest weekend oferă o experienţă de neuitat în aer.  Poți fi supererou, fantomă, vrăjitoare sau orice altfel de creatură. Curajoșii deghizați în cele mai inedite costume vor beneficia de o reducere de 50 de lei pentru salturile în tandem în weekend-ul 1-2 noiembrie.

TNT Brothers- Halloween

Până la sfârșitul acestui sezon au mai rămas 4 weekend-uri în care doritorii de adrenalină mai pot experimenta cea mai ușoară și sigură metodă de a simți adrenalina prin cădere liberă cu 200 km/h.

“Zilele de Halloween au devenit o sărbătoare specială pentru cei ce doresc să se destindă şi să se distreze în moduri cât mai originale. Pentru a face acest weekend unul mai interesant organizăm o serie de salturi inedite care oferă ocazia unică de a vedea lumea de sus şi de a te distra purtând cele mai haioase costume. Aceste momente pot fi fotografiate, filmate și postate pe pagina de facebook a TNT Brothers,” declară Bogdan Boeru, Instructor TNT Brothers.

În București, datorită condițiilor climatice favorabile, cu o viteză medie a vântului mică şi multe zile însorite, perioada în care se poate practica parașutismul este de aproximativ opt luni, începând cu luna aprilie și până la sfârșitul lunii noiembrie. În primii trei ani de activitate, la centrul privat de parașutism TNT Brothers s-au realizat aprox. 35,000 de salturi, dintre care aprox. 3,500 salturi în tandem, pentru amatori.

Despre TNT Brothers

În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru au înființat asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta. Echipa TNT Brothers a preluat initiațiva de a schimba în România percepția acestui sport perceput ca fiind extrem. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.

În 4 ani, TNT Brothers a devenit cel mai mare centru privat de parașutism din Sud-Estul Europei. În 4 ani, datorită promovării constante, sar în tandem cu instructorii TNT Brothers peste 2000 de oameni pe an. De asemenea, TNT Brothers a inițiat un festival de parașutism, Bucharest Slydiving Boogie, organizat în două ediții pe an, deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informații despre acest sport și să încerce senzația unui salt cu parașuta. Astfel, în 4 ani TNT Brothers a organizat 6 ediții Bucharest Skydiving Boogie, singurul festival de parașutism pentru amatori și profesioniști din Romania.

Asociația TNT Brothers este afiliată U.S. Parachute Association, cea mai cunoscută autoritate din domeniul parașutismului și este aliniată celor mai înalte standarde de siguranță din domeniu.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.