Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat prima colecție Iutta. Dor de românesc, Spirit Eflorescent

0

 După multe luni de schițe, desene, planuri și îmbinări de culori,  s-a lansat prima colecție de genți Iutta – „Spirit Eflorescent”.

Spirit Eflorescent reprezintă materializarea viziunii brandului Iutta: revalorificarea specificului românesc și reinterpretarea autenticului. Cu un număr de 20 de genți din piele naturală, broderii inspirate din tradiția autohtonă și sculpturi în lemn, această colecție îmbină forme fluide, ce-și regăsesc originile în stilul pur românesc, clădit pe credințe, obiceiuri și activități spirituale naturale din cele mai vechi timpuri.

Materialele utilizate sunt pielea naturală, lemnul, metalul, iar printre culorile aplicate se regăsesc: french roast, titanium, praz, roșu corai, grej, caffe latte, negru, roșu mac, maro, bordo. Combinația de texturi utilizată este neobișnuită în marochinărie – tăieturile cu laserul, broderiile atent lucrate și sculpturile în lemn oferă în ansamblu o notă distinctivă colecției.

Sloganul Iutta, acest Dor de românesc, este și laitmotivul evenimentului de lansare. De aceea, în cadrul lansării va avea loc și proiectul fotografic „Colecție de doruri”, prin care participanții vor putea să pună la păstrare cele mai mari doruri ale lor.

Pentru a avea o imagine cât mai amplă a poveștii Iutta, la eveniment va fi recreat și atelierul în care s-au lucrat gențile, cu elementele care au ajutat și inspirat pe parcurs. Din întreg decorul vor face parte și tapiserii basse-lise realizate la războiul de țesut de către Raluca Alexandru și, bineînțeles, muzică de inspirație folclorică, prăjituri de casă și vin românesc.

Afis lansare Iutta

Despre Iutta. Dor de românesc.

Iutta este un atelier de creație pentru care tradiția și cultura pur românească reprezintă o sursă de inspirație continuă. Cu dor de românesc, se surprinde esența folclorului prin prelucrarea produselor de marochinărie în forme de expresie actuale.

Povestea Iutta se inspiră din antichitate, de la o femeie pe nume Iudita, care a luptat prin frumusețea și înțelepciunea sa împotriva abaterii poporului de la adevăratele valori. Apărarea autencității a fost punctul de plecare pentru Iutta, care și-a propus să reînvie spiritul românesc.

Axate pe funcționalitate, inovație și organicitate, colecțiile Iutta sunt disponibile în ediții limitate, prezintă tăieturi inedite, materiale rafinate, de calitate superioară, ce reușesc prin simplitate să  aducă tradiția în contemporaneitate.
Alte informații utile:
Facebook: www.facebook.com/events

Site Iutta: www.iutta.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.