Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Recital Alice Muller. Susține un talent. Schimbă o viață.

0

 Talentul este un dar, un dar care trebuie păstrat cu sfinţenie şi prin care poți aduce bucurie în această lume. Ea este talentată, înţeleaptă şi frumoasă. Vioara este viața ei. Încă de mică i-a fost descoperită această pasiune de către un  profesor de muzică.

Această deosebită fată are acum 16 ani și studiază la cel mai bun liceu de muzică din București.

O cheamă Alice Muller şi are peste 100 de recitaluri şi mai mult de 50 de premii la concursuri naţionale şi internaționale. În spatele acestei  măști mult admirate stă o fată care locuieşte cu bunica bolnavă şi mama sa. Trăiesc în mare parte din pensia bunicii de aproximativ 200 de lei şi din salariul foarte mic al mamei de 500 de lei.  Cu ajutorul unor organizaţii umanitare bunica reuşeşte să pună ceva pe masă.

Alice visează ca într-o bună zi să ajungă să cânte în Orchestra Vienei, dar până atunci se luptă să facă rost de bani să-şi continuue şcoala de muzică.

Pe 17 iunie ora 14:00, la Librăria Bastilia (www.librariumgrup.ro/bastilia/) str.Piata Romana nr.5, Bucuresti, Alice Muller va sustine un recital public cu scopul de a strânge fonduri pentru o unică oportunitate ce i s-a oferit.

Ea are șansa să înregistreze un CD la casa de înregistrări MG-SOUND (www.mg-sound.com/) din Viena şi pentru aceasta are nevoie de 1.500 €. Sperăm ca prin intermediul acestui concert de caritate să unim oameni cărora povestea lui Alice le-a atins sufletul și simt să contribuie pentru a o susține să mai facă un pas catre visul ei.

Vă așteptăm pe 17 iunie de la 14:00 la 15:30 in cadrul Librăriei Bastilia să dăruim fiecare câte puţin pentru a-i schimba viaţa lui Alice Muller, o fată deosebită care prin vioara sa cântă din inimă pentru a ne încalzi sufletele, pentru a ne aduce lumină și bucurie pe chipuri.

Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.