Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Răzvan Vasilescu în „Profu'” la Teatrul Mignon

0

In luna octombrie la Teatrul Mignon continuă parada actorilor mari, care vin să joace pe scena noastră şi să se întâlnească cu spectatorii Mignon!

Răzvan Vasilescu este Profesorul care ne dă încă o dată o lecție de actorie și de adevăr, pe scena Teatrului Mignon, pe 15 și 29 octombrie, ora 19:30, în piesa scrisă de Jean-Pierre Dopagne.

Jean-Pierre Dopagne, unul dintre cei mai traduşi şi jucaţi dramaturgi belgieni, explorează în piesele sale disfuncționalitățile societății, punând în lumina reflectoarelor aspecte cotidiene triviale, într-un stil unic, ce combină brutalitatea, umorul și candoarea. În piesa “Profu’” e deconstruit sistemul educațional, într-o manieră atât de autentică încât fiecare cuvânt este actual și relevant pentru ce se întâmplă în cotidianul nostru.

“Mergem la teatru uneori să auzim adevărul. Un adevăr pe care şi noi îl gândim, dar nu avem curajul să-l rostim.”, spune Profu’ în monologul scris de  Jean-Pierre Dopagne.

Răzvan Vasilescu va trăi adevărul timp de 1h şi 30 de minute, adevărul dramei profesorului: lupta continuă pentru educaţie, o luptă pe care elevii au abandonat-o dinainte de a o începe.

cover-profu

O dramă dureros de actuală, dar care vă va face să râdeţi copios şi de la care veţi pleca cu lecţia învăţată.

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907
Bilete online pe www.iabilet.ro

Te aşteptăm la Mignon, locul unde teatrul se întâlneşte cu tine, spectatorul în aşteptarea regăsirii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.