Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Protocol si bune maniere prin Teatru

0

Protocol si bune maniere prin Teatru

(19-22 august)

Va invitam la un atelier practic de protocol care prezinta regulile sociale prin prisma unor jocuri si tehnici imprumutate din arta teatrala.

bune_maniere_teatru1-288x250“Punerea in scena” a situatiilor de protocol ajuta participantii sa inteleaga importanta si sa aprofundeze continutul acestor reguli sociale care fac mai agreabila si eficienta interactiunea noastra cu cei din jur.

socializarea mult mai naturala are ca rezultat castigarea respectului si aprecierii celor din jur.

Pe parcursul celor patru intalniri interactive, vom simula jocuri sociale frecvente in mediul de protocol si in cel semi-formal. Scopul acestor simulari este de a va oferi o perspectiva realista asupra regulilor de conduita in relatiile publice.

Pornind de la evaluarea personalitatii fiecaruia dintre noi si aprofundam impreuna arta conversatiei. Apoi vom experimenta diferitele tehnici de prezentare in societate. In final vom descoperi cele mai de succes metode desocializare.

Mesajele verbale si nonverbale pe care le transmitem merita sa fie atent puse la punct. Cand regulile jocului social ne sunt cunoscute, libertatea si lejeritatea in exprimare a fiecarei persoane stralucesc pentru sine si pentru cei din jur. Este exact ca un rol care alcatuieste masca pe care societatea o vede, dar care este in perfect echilibru cu structura noastra naturala.

Temele atelierelor sunt:

1. Arta conversatiei: Tips&Tricks despre cum ii putem determina pe ceilalti sa socializeze cu noi. Cum ne prezentam si cum ne impresionam interlocutorii.

2. Politica salutului. Influenta extinsa a primei impresii.

3. Managementul spatiului prin jocurile socializarii. Cum ne purtam la mesele oficiale, dineuri si conferinte.

4. Protocolul cadourilor. Cum, cand si unde oferim cadourile intr-un mediu protocolar.

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 19 August 2013; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: zilnic (luni-joi, 19-22 august)

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Locatie: Popa Soare nr 40, etaj 1

 

INSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.